Ramblas

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Ramblas

De 4 Seasons Outdoor Ramblas loungeset/ living set brengt design en comfort samen. Het prachtige naturel kleurige rope is een plaatje op je terras. Samen met de heerlijke dikke zit en rugkussens, waar jij jezelf in een oase van comfort en rust. Het sterke aluminium frame is mooi afgewerkt met een antraciet kleuirge poeder coating en geven de Ramblas een luchtig design.

Stoel bank loungeset

De 4SO Ramblas living set is een stoel bank loungeset combinatie. Hierbij kan je de lounge stoelen (213508) en de lounge tuinbank (213509) los van elkaar bestellen of juist als complete set. Afhankelijk van je tuin, terras, patio of balkon kun je dus zelf bepalen wat de configuratie van je tuinmeubelen gaat worden.

4SO Ramblas loungeset

4SO Ramblas tuinstoelen

De Ramblas tuinstoelen (213507) zijn zeer populair. Ze hebben een prachtig design, komen met 5 jaar garantie, zitten heerlijk en passen bij veel verschillende soorten tuintafels. De Ramblas tuinstoel kom inclusief een zitkussen, van all weather kwaliteit, waardoor de complete stoel ook in de regen buiten kan blijven staan. Een rugkussens is niet nodig, door de goed vormgeving van de rugleuning.

4SO Ramblas tuinset - tuinstoelen

Bijpassende accessoires

Je kunt de Ramblas loungeset altijd leuk aankleden met bijpassende tuinkussens van 4 Seasons Outdoor. Maar veel gekochte andere accessoire en tuinmeubelen hebben wij hieronder opgenomen. Denk bijvoorbeeld ook aan de 4 Seasons Outdoor tuintafels, voor aan de Ramblas tuinstoelen.

Comfortabele tuinmeubelen

De Ramblas is gericht op comfort en dat zie je aan de royale afmetingen van de fauteuils en de zeer dikke comfortabele all weather kussens. Iedereen die plaats neem in deze heerlijke tuinmeubelen, voelt zich direct aangenaam, comfortabel en wilt prima nog even lekker blijven zitten. Als je dit effect voor elkaar krijgt, dan weet je, ik heb goede tuinmeubelen in mijn tuin staan.

All weather tuinkussens

De 4 Seasons Outdoor Ramblas tuinstoel en tuinbank worden standaard geleverd met de heerlijke dikke zit en rugkussens. Dit zijn all weather tuinkussens, door het gebruik van Olefin. Deze stof is UV-bestendig en vuil- waterafstotend. Het is een hoogwaardige stof welke ook kan ademen en je dus geen zweterig gevoel krijgt. Na een regenbui droogt de stof snel en kun je dus weer snel plaatsnemen in je heerlijke rope tuinmeubelen.

Onderhoud

Het aluminium frame is volledig onderhoudsvrij. Het rope / touw vraagt niet of nauwelijk aandacht. Je kunt nog onderhoudsmiddelen kopen, zoals een rope protector en cleaner aanschaffen, maar is niet direct nodig. Is het touw vies, dan haal je de tuinslang er over en een borsteltje en het is weg. Voor het gemak raden wij altijd een beschermhoes aan. Deze trek je over je tuinmeubelen, waarna het direct goed afgedekt is tegen vuil uit de lucht, vogelpoep, vallende bladeren, buurtkatten en natuurlijk regen, sneeuw en wind.

Garantie

4 Seasons Outdoor is 1 van de beste tuinmeubel merken die je kunt kopen. Het is een Nederlands tuinmeubelmerk en als 1 van de weinigen, krijg je standaard 5 jaar garantie. Een garantietermijn van 5 jaar is 2x zo lang als normaal en dat zegt heel veel over de kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarnaast hebben ze een nette after sales service team, welke ook na aankoop en zelf buiten het garantie termijn paraat staat om eventuele problemen op te lossen. Ook hebben ze veel reserve onderdelen, waardoor een probleem snel en goed verholpen kan worden.

Over 4 Seasons Outdoor

4 Seasons Outdoor is een Nederlands tuinmeubelen merk. Als 1 van de weinige merken, hebben zij daadwerkelijk hun eigen fabriek in Azië. Hierdoor kunnen zij de kwaliteit beter garanderen, omdat ze hun eigen grondstoffen inkopen en direct invloed hebben op de kwaliteit van de productieprocessen en materialen. Daarom krijg je ook standaard 5 jaar garantie. 4 Seasons outdoor heeft meerdere branche gerelateerde prijzen gewonnen met hun tuinmeubelen, waarbij ze altijd zeer vooruitstrevend zijn en een voorbeeld voor vele andere in de markt.