Raphael

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Raphael tuinmeubelen

De 4 Seasons Outdoor Raphael loungeset tuinmeubelen zijn een pure schoonheid. Een prachtig design, vormgegeven met hoogwaardige materialen. Deze rope loungeset is daarbij zeer comfortabel, mede door de all weather tuinkussens. De lekkere hoge rugleuning geeft een goede steun, waarbij het zitcomfort heel veel complimenten krijgt. De Raphael loungesets van 4SO is vanuit elke hoek mooi en zeker elke euro waard!

Uit welke elementen kun je de Raphael loungeset opbouwen?

De Raphael loungeset van het tuinmeubel merk 4 Seasons Outdoor, kun je zelf samenstellen. Je hebt 4 elementen, die universeel met elkaar te combineren zijn. Zo bestaande loungesets op deze pagina uit meerdere onderstaande Raphael tuinmeubel elementen.:
  • 213722 - 2-zits tuinbank rechts.
  • 213723 - 2-zits tuinbank links.
  • 213724 - hoek element.
  • 213725 - 1-zits center element.
Eventueel plaats je daarbij nog een bijpassende koffietafel of terrashaard.

Wat zijn de basis afmetingen per element?

  • 149 x 80 x h 80 cm - 2-zits tuinbank L of R.
  • 80 x 80 x h 80 cm - hoek element.
  • 71 x 80 x h 80 cm - 1-zits center element.
  • 44 cm zithoogte.
  • 50 cm zitdiepte
  • 69 cm armleuning hoogte.

Hoe wordt mijn Raphael loungeset bezorgd?

Na je bestelling, neemt onze transportpartner contact met je op. Dit gebeurt binnen de aangegeven bezorgsnelheid en altijd maximaal 1 dag voor levering. Alle tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor zijn zeer goed en veilig verpakt, zodat transportschade eigenlijk niet voorkomt. Onze transporteur zal per mail of telefoon contact opnemen, waarbij het advies is om je voice mail en spamm mailbox te controleren in deze periode.

Hoe moet ik mijn 4SO Raphael rope met teak loungeset onderhouden?

Dat is vrij eenvoudig. Rope is onderhoudsvrij en alleen het teakhouten pootje adviseren wij om 2x per jaar in de teakhield/ en of teak protector te zetten. Uiteraard kan je loungeset en of kussens wel nat en vies worden door bijvoorbeeld vogelpoep, bladeren, regen of vuil wat in de lucht zweeft. Met water en zeep kun je dit schoonmaken. TIP: koop een beschermhoes erbij, dat brengt veel gemak met zich mee.

Aanbiedingen op de 4 Seasons Outdoor Raphael

Bij ons vind je altijd de beste tuinmeubel aanbiedingen van 4 Seasons Outdoor. Als de geautoriseerde tuinmeubelenwinkel van de Benelux, zijn wij voor 4SO tuinmeubel de plek voor service, onderhoud en garantie. Daarom ben je bij ons altijd beter uit. Daarnaast hebben wij de beste combinaties deals en maken wij offerte aanbiedingen op maat. Op de productpagina vind je meer informatie of neem contact met ons op.