Ravello

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Ravello tuinmeubelen

De Ravello tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor laten je tuin en terras stralen! Deze sfeervolle Ravello tuinmeubelen collectie krijgt dan ook veel complimenten. Niet alleen het design, maar ook het comfort en de gebruikte materialen en tevens de afwerking, zorgen voor de vele complimenten. De 4SO Ravello Terra Cotta kleur is hierbij de meest spraakmakende.

4-delige Ravello tuinmeubelen collectie in 2 kleuren

De 4 Seasons Outdoor Ravello tuinmeubelen kun je onderverdelen in een loungeset en in een dining collectie. Welke in de kleur antraciet of Terra Cotta te koop is. Hieronder de volledige collectie:

  • Ravello tuinstoel dining 
  • Ravello living lounge stoel
  • Ravello living lounge tuinbank 2.5 zits
  • Ravello voetenbank

In 2 kleuren: de bovenstaande Ravello tuinmeubelen, zijn te koop in de kleur: Antraciet OF terra Cotta.

Tip: Breng nog meer sfeer naar je terras met een bijpassende 4 Seasons Outdoor tuintafel, zweefparasol, plantenbakken of sier tuinkussens. Uiteraard is dit ook allemaal bij ons te verkrijgen. Zoek online, of neem contact met ons op.

5 jaar garantie is de standaard

Het zorgenloze komt niet alleen door de standaard 5 jaar garantie op deze 4 Seasons Outdoor Ravello tuinmeubelen. Maar komt mede door de hoogwaardige all weather tuinkussens. Deze zijn van een Olefin stof, welke de hoogste UV-bestendigheid hebben. Dit resulteert in een loungeset die er na jaren gebruik en nog steeds goed uit ziet!

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen winkel bezoeken

De 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen winkel van de Benelux staat in Naarden. Hier vind je een grote collectie aan 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen staan. Kom je specifiek voor de Ravello naar onze winkel, vraag dan eerst naar de actuele showroom collectie. Deze wisselt namelijk continue gedurende het hele jaar.

Gratis verzending

Besteld je de 4 Seasons Outdoor Ravello loungeset of Ravello tuinstoelen? Deze worden in Nederland en België gratis bezorgd. Ook buiten deze landen bezorgen wij. Wij zullen dan een offerte op maat maken, zodat ze ook bij je vakantiehuis zouden kunnen staan. Waar je ook wilt, genieten kan overal op deze Ravello loungeset of tuinstoelen.

Aanbiedingen

Wij bieden altijd de beste aanbiedingen. Heb je een goede aanbieding in gedachte maar kun je deze online niet direct vinden? Neem contact met ons op, dan maken wij een aanbieding op maat voor je 4 Seasons Outdoor Ravello tuinmeubelen bestelling.