siesta

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
4 Seasons Outdoor Siesta zweefparasol is de meest verkochte zweefparasol van 4SO. De Siesta zweefparasol heeft een hoogwaardig Olefin doek en een sterk aluminium frame. De baleinen aan het uiteinde van het doek zijn voorzien van een veer. Hierdoor staat het doek altijd strak en heeft het nog wat vering bij harde wind bijvoorbeeld. Deze uiteinde zijn normaal erg kwetsbaar bij een zweefparasol. Daarom heeft 4 Seasons Outdoor hier een stukje leer gestikt aan het doek, dit vergoot de stevigheid. Het zijn die details waaraan je kan zien dat de Siesta zweefparasol kwalitatief gewoon de betere parasol is dan andere merken.

4 Seasons Outdoor Siesta

Op de 4 Seasons Outdoor Siesta zweefparasol krijg je standaard 5 jaar garantie. Een garantie termijn die je nergens anders krijgt. Dit is ook weer zo iets dat aangeeft: wij leveren kwaliteit en daar durven wij garant voor te staan met een garantie termijn van 5 jaar. Bij de Siesta kan je ook nog leuke accessoires bestellen zoals parasol verlichting of ter bescherming een parasolhoes. Elke Siesta zweefparasol kan 360 draaien en is verticaal verstelbaar aan de zijde van het frame. Combineer dei Siesta zweefparasol met 1 van de 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen.

4 Seasons Outdoor Siesta zweefparasol

De 4 Seasons Outdoor Siesta zweefparasol kan je bestellen in 2 frame kleuren en 2 kleuren doek en 2 vormgeving.

Siesta 300x300cm

Deze kan je bestellen met een wit frame en een antraciet frame. daarbij kan je kiezen uit 2 kleuren doeken: taupe of charcoal.

Siesta 350cm diameter

Deze ronde Siesta zweefparasol van 4 Seasons Outdoor is alleen te verkrijgen met een antraciet frame. Wel kan je kiezen uit 3 verschillende kleuren Olefin doeken: taupe, charcoal en zwart.

Zweefparasol Siesta Premium 300x300cm

De Premium heeft meer bewegingsmogelijkheden dan de standaard Siesta. Je kan het doek hierbij namelijk ook nog eens horizontaal verstellen. hierbij kan je dus de linker of rechter punt naar beneden draaien. Dit is fijn als de zon van opzij komt en aan het einde van de dag gaat zakken. Hierbij kan je ook weer kiezen uit een wit of een antraciet frame, met daarbij een olefin doek in de kleur taupe of charcoal.

Siesta zweefparasol parasolvoet

Voor deze zweefparasol heb je altijd minimaal een parasolvoet nodig van 90kg. Voor de Siesta zijn specifieke parasolvoeten ontwikkelt, die precies aansluiten op het systeem van de Siesta. Hierbij heb je de keuze uit: 90kg beton. 90kg graniet. 125kg graniet. 125kg graniet moet wieltjes. Grondvoet.