Sussex

4 Seasons Outdoor Sussex tuinmeubelen zijn elegant en verfijnd. Het Polyloom taupe Hularo wicker is zeer fijn en zorgt daardoor voor een zeer mooie en hoge afwerking. Het fijne kunststof wicker draad is zeer strak gevlochten, waardoor er geen openingen te zien zijn. De mooie vloeiende lijnen maken de Sussex uniek en streelt het oog. De taupe all weather kussens zorgen ervoor dat je op comfort gebied helemaal in de watten wordt gelegd. Door de hogere rugleuning heb je een zeer ontspannen zit en worden ook je schouderbladen ondersteunt.

4 Seasons Outdoor sussex

De 4 Seasons Outdoor Sussex bestaat uit meer dan 10 tuinmeubel artikelen. Door deze grote collectie kan je je hele terras aankleden met 4SO sussex tuinmeubelen. Denk daarbij aan tuinstoelen, loungeset, lounge stoel, lounge bank, love seat, koffietafel, bijzettafel of voetenbank. Zo krijgt je op alle 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen 5 jaar garantie en 10 jaar garantie op het Hularo polyloom taupe wicker. Hierbij worden de Sussex tuinstoelen vaak gecombineerd met de 4 Seasons Outdoor Victoria tuintafel in het polyloom taupe wicker.

4 Seasons Outdoor Sussex loungeset

De 4 Seasons Outdoor Sussex loungeset serie kan je zelf samenstellen. Denk aan de stoel bank loungeset optie of een hoekbank loungeset opstelling. De afmetingen die de loungeset serie heeft zijn: hoogte: 88cm, armleuning hoogte: 62cm, zit hoogte: 47cm, zit diepte: 52cm diepte: 78cm. De breedte verschilt per elementen. Alle loungeset elementen worden uitgerust met 100% all weather kussens. deze kunnen goed in de regen buiten blijven liggen. Doordat er een aluminium frame onder het Hularo wicker zit, zijn de tuinmeubelen lekker ligt en kan je ze nog eens een keer verplaatsen.

4 Seasons Outdoor Sussex tuinstoelen

De 4 Seasons Outdoor Sussex tuinstoelen worden vaak gecombineerd met de Victoria tuintafel van 4 Seasons outdoor in het Polyloom taupe wicker. De Sussex tuinstoel heb je in 2 varianten: een stapelbare tuinstoel en de dining stoel. Hierbij is de zithoogte van beide stoelen 49cm en worden ze geleverd inclusief een 100% all weather zitkussen. Het enige verschil in deze tuinstoelen is, dat de stapelbare tuinstoel een maximale hoogte heeft van 93cm en de dining 88cm, daarnaast is de dining meer doorgevlochten dan de stapelbare variant.