valentine

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

9 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
4 Seasons Outdoor Valentine loungeset en lounge dining zijn allebei gericht op comfort. Van de 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen collectie is dit misschien wel de meest comfortabele tuinset die er is. Vooral de Valentine pure stoel bank lounge overspoelt je met comfort. De hoge rugleuning, diepe zit en comfortabele kussens zorgen dat jij telkens heerlijk kan wegdromen. De lounge dining Valentine Provance biedt een iets hogere zit, zodat je ook kan dineren.

4 Seasons Outdoor Valentine

De 4 Seasons Outdoor Valentine wordt altijd geleverd inclusief 100% all weather tuinkussens, 5 jaar garantie en 10 jaar kleur garantie op het Hularo wicker. De complete 4SO Valentine serie zijn opgebouwd uit een hoogwaardig aluminium frame waar omheen Hularo wicker is gevlochten. Het voordeel van aluminium is dat het niet roest, lekker ligt is en sterk. Door het gebruik van deze materialen kan je 4SO tuinmeubelen 4 seizoenen buiten laten staan.

4 Seasons Outdoor Valentine loungeset

De 4 Seasons Outdoor Valentine loungeset is alleen te bestellen in het pure wicker. Het is een stoel bank loungeset welke je zelf kan samenstellen. Iedereen die plaats neemt in deze loungeset combinatie is razend enthousiast over het comfort. De diepe zit en hoge rugleuning zorgen ervoor dat je er heerlijk onderuit in kan lounge of dat je knus met je voeten op de bank teruggetrokken kan innestelen. Zie jij jezelf al heerlijk romantisch met zijn tweeën in de love seat, ligbed, lounge stoel of lounge bank, de Valentine biedt alle ruimte en comfort om heerlijk te genieten van het buitenleven en van elkaar. Ga je voor comfort, dan ga je voor de 4 Seasons Outdoor Valentine loungeset.

4 Seasons Outdoor Valentine lounge dining

tuintafel kan je er perfect aan eten. Ook kan je de tuintafel perfect gebruiken om lekker buiten aan te werken of te borrelen met vrienden / familie. Het fijne aan deze lounge dining is dat je hem eenvoudig kan vergroten door er een extra center element erbij te nemen. Ook is het mogelijk om de lounge dining uit te rusten met bijpassende tuinstoelen.