Wing

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 Seasons Outdoor Wing

De 4SO wing dankt zijn naam aan de vleugel vormen van deze tuinmeubelen.Het voelt alsof de 4 Seasons Outdoor Wing tuinmeubelen je omarmen. Het geeft een heerlijk gevoel, met de zachte olefin stof, de comfortabele kussens en het mooie antraciet kleurige rope. In de Wing breng je met gemak de ochtend, middag en avond door, zoveel comfort geeft deze tuinmeubelen serie van 4SO.

4 Seasons Outdoor Wing tuinstoel 213511

4SO Wing tuinstoelen

De 4 Seasons Outdoor Wing tuinstoelen (213511) hebben een aluminium frame. Rondom de zitkuip zit om het aluminium rope, ook wel touw gevlochten. Dit is een all weather touw, kan het het hele jaar in weer en wind buiten blijven staan. Op het zitvlak vind je een all weather zitkussentje, voor meer comfort. De rugleuning is speciaal vormgegeven, waardoor een rugkussen niet nodig is. Deze Wing tuinstoel, krijg veel complimenten over zijn heerlijke zitcomfort met hoge rugleuning en prachtige rope afwerking.

4 Seasons Outdoor Wing tuinstoel 213511 tuinset

Stoel - bank Wing loungeset

Relaxen en maximaal comfort vind je in de Wing living set ook wel stoel - bank loungeset genoemd. De royale Wing lounge stoelen (213512) leggen je helemaal in de watten, zodra je plaats neemt. De dikke zachte kussens geven je maximaal comfort. Door de hoge rugleuning vind je daar veel steun en ontspanning. Het geeft tevens een beschut gevoel, wat hem knus maakt. De Wing lounge bank (213513) biedt plek aan 2.5 volwassenen en heeft dezelfde kussens als de fauteuils. Je kunt daarbij ook nog een bijpassende voetenbank (213514) kopen. Wil je dus echt iets comfortabels, dan kies je de 4 Seasons Outdoor Wing.

4 Seasons Outdoor Wing loungeset - 213513 - 213512

Rope / touw tuinmeubelen

Het touw / rope wat wordt gebruikt is van de hoogste kwaliteit. Het is een all weather materiaal en vraagt eigenlijk geen onderhoud. Het enige wat je soms zou moeten doen is even de tuinstoel er over, eventueel met een onderhoudsmiddel, zodat de viezigheid eraf is. Verder kan het in weer en wind buiten blijven. Nog zuinig op je nieuwe tuinmeubelen? Koop er dan een beschermhoes bij.

4 Seasons Outdoor wing lounge stoel - tuinstoel 213512

4SO Wing aanbieding kopen

Wil je een 4 Seasons Outdoor Wing kopen en daarbij de beste aanbieding? Dan raden wij aan om een set samenstelling te kopen. Dit zijn de beste aanbieding, met de meeste korting en daarbij het voordeligste. Wij hebben verschillende set opstellingen samengesteld, maar je mag ook zelf een samenstelling maken. Wil je daarvoor een speciale prijs, neem dan even contact met ons op, zodat wij je een mooie 4SO wing aanbieding kunnen doen.

Bijpassende tuinmeubelen

Je kunt je terras, tuin en meubelen verder aankleden om het nog gezellig te maken. 4 Seasons Outdoor heeft in zijn assortiment meerdere leuke tuinmeubelen die goed passen bij deze Wing loungeset of tuinstoelen. Hieronder een opsomming:

Garantie

De garantie op tuinmeubelen is vaak maar iets van 2. 4 Seasons Outdoor pakt dat anders aan, zij bieden namelijk standaard 5 jaar garantie op al hun tuinmeubelen en dus ook op de complete Wing serie. 5 jaar garantie is lang en de after sales service van 4SO is daarbij ook nog eens erg goed. Er zijn weinig tuinmeubelfabrikanten die dit zo goed en netjes voor elkaar hebben.

Over 4 Seasons Outdoor

Het is 1 van de beste tuinmeubel merken. Het is tevens een Nederlands tuinmeubelmerk, wat een eigen fabriek heeft. Hierdoor kunnen zij de kwaliteit beter garanderen dan andere tuinmeubel bedrijven. Ook op de langer termijn kunnen ze nog aan reserve onderdelen komen, zelfs buiten het garantietermijn. Ook kussens zijn vaak achteraf gewoon bij te bestellen.