Allibert

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Allibert

Allibert tuinmeubelen

Allibert maakt tuinmeubelen voor iedereen die alles uit het buitenleven wil halen. Of je nu een tafel, stoel of lounge set zoekt: van tuin en balkon maken we graag de leukste plek om samen te genieten. Steeds zoeken we daarbij naar de ideale mix tussen krachtig design en een prettig prijskaartje. Comfordable outdoor furniture noemen we dat. Kijk op je gemak rond, laat je inspireren en Share the Summer Spirit!

Share the Summer Spirit

Bij Allibert geloven we in het oude gezegde ‘Carpe diem’: pluk de dag, van de vroege ochtend tot middernacht. Geniet van elk uur en deel gezellige momenten met je vrienden en familie. En wat is er een betere plaats om dit te doen dan buiten in je eigen tuin? Precies daarom is het ons doel om fantastische tuinmeubelen te bieden voor een redelijke prijs. Gemaakt om te genieten van het buitenleven. Daarom zeggen wij: Share the summer spirit!

Buiten tafelen

Van zonnige dagen geniet je liefst zo lang mogelijk. Dus schep je de beste plek om lekker buiten te eten, lezen of ontspannen. Met de tuinsets van Allibert zit je dan echt goed. Het ergonomisch ontwerp van de Allibert tuinstoelen garandeert optimaal zitcomfort. In combinatie met onze stevige tuintafel Futura ben je klaar voor de zomer.


Lekker loungen met allibert tuinmeubelen

Met een lounge set van Allibert creëer je slim en snel een prachtplek in je eigen tuin. Onze lounge sets zijn gemaakt van design wicker. Ze zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook weerbestendig en kunnen tegen uv-straling van de zon. Op de sets zit bovendien drie jaar garantie. En dat alles voor een leuke prijs. Zoek alvast een plekje in je tuin voor deze lounge set.