Aquashield

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Met Aquashield tuinmeubelhoezen bescherm je je tuinmeubelen optimaal. Verleng de levensduur van jouw tuintafel, tuinstoel of parasol met een AquaShield beschermhoes. Dek in de winter of tijdens regen je tuinmeubelen af met een Aqaushield afdekhoes. Hiermee voorkom je dat de tuinmeubelen gaan verkleuren of schimmel ontstaat bij het artikel.


Aquashield tuinmeubelhoes


De serie beschermhoezen van Aquashield bestaat uit parasolhoezen, kussentassen, tuinsethoezen, loungesethoezen en tuinstoelhoezen. De collectie bestaat op dit moment uit 14 verschillende beschermhoezen. Kies je voor Aquashield, dan haal je een beschermhoes met een scherpe prijs/kwaliteitsverhouding in huis. De hoes is waterdicht en beschermt je tuinmeubelen. Bij aanschaf van een beschermhoes ontvang je 1 jaar garantie.


Aan de beschermhoes zitten koortjes, waarmee je de hoes kunt strak trekken. Aquashield hoezen onderscheiden zich doordat het zeer goed ventileert. De ventilatie zorgt voor een goede luchtigheid onder de hoes en behoudt het vocht aan de buitenkant. Aquashield hoezen is een serie dat valt onder het merk Aerocover. Met de tuinmeubelhoezen kun je je tuinmeubelen perfect beschermen voor elke weersomstandigheid.