Bukatchi

De tuinmeubelen van Bukatchi zijn sinds enige tijd niet meer verkrijgbaar op Tuinmeubelen.nl. Helaas is Bukatchi gestopt met het verkopen van tuinmeubelen. Om deze reden kunnen wij je helaas geen meubelen van dit merk meer aanbieden.

Ondanks dat we deze producten niet meer verkopen kan je een keuze maken uit een van onze andere merken en product categorieën. Bekijk bijvoorbeeld de producten van Garden Impressions of Hartman. Neem ook eens een kijkje bij een van de volgende productgroepen:
-Loungesets
-Tuinsets
-Tuinstoelen
-Tuintafel

Bukatchi Outdoor lifestyle

Bukatchi BV is opgericht in 2005 en is gespecialiseerd in tuinmeubelen. Bukatchi is een jonge, frisse organisatie en maakt volledig gebruik van de kennis en vaardigheden die in de afgelopen 30 jaar zijn opgebouwd door de medewerkers. Bukatchi is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en marketing van tuinsets, loungesets, tuinkussens, parasols en andere producten voor buiten. Een wereldwijd bedrijf dat zijn basis heeft in een goed ingericht distributiemodel dat gebruikmaakt van de plaatselijk beschikbare sterke punten. Het Chinese woord ‘Bukatchi’ betekent “Graag gedaan”.

Bukatchi tuinmeubel collectie

De tuinmeubel collectie van Bukatchi biedt voor elk wat wils. Een compleet aanbod van tuinmeubelen in diverse segmenten en productcategorieën waaronder aluminium tuinmeubelen, wicker tuinmeubelen, teakhouten tuinmeubelen, hoogwaardige outdoor stoffen tuinmeubelen met een quick dry foam vulling, geborsteld aluminium en veel meer. Ieder jaar staat Bukatchi garant voor een indrukwekkende collectie met een sterk basis assortiment aangevuld met nieuwe unieke producten en bijzondere nieuwe noviteiten die toonaangevend zijn en vaak al trendsettend een visie geven op de toekomstige trends.


Nadruk op vernieuwing

Bij het complete aanbod van Bukatchi ligt de nadruk op vernieuwing, diversiteit en authenticiteit. Bukatchi let bij de ontwikkeling van haar tuinmeubelen op elk detail. Is het meubel makkelijk in gebruik, onderhoudsvriendelijk, sterk, milieuvriendelijk en comfortabel? De wensen en eisen van de klant staan centraal bij de vorming van het Bukatchi assortiment. Door creatief oplossingen weet Bukactchi een balans te vinden tussen designer artikelen en een betaalbare tuinmeubel collectie. Uiteraard alles van een hoogwaardige kwaliteit met de juiste garanties om jarenlang van je product te kunnen genieten. De artikelen van Bukatchi staan voor zorgeloos genieten van de zon. Ontspanning en relaxen met een glimlach op je gezicht.