C-Barrel

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

C-barrel tuinobject

De C-barrel is bijzonder en uniek, gemaakt van oude oliedrums, zijn deze vaten zo gevormd dat deze als design bijzettafel of tuinstoelen gebruikt kunnen worden voor op een terras of buitenlocatie. Een echte eyecatcher is deze C-barrel en met een stoere en prettige vrolijke uitstraling is het naast een tuinstoel dan ook echt een object dat de aandacht naar zich toe trekt, waardoor deze stoel meer is als alleen een stoel en ook dient als pure tuindecoratie. De C-barrel is een echt design product, waarvan het merk C-barrel beschermd is.. C-barrel is de enige echte, kies dus voor het origineel en bestel de C-barrel als losse tafel of bestel deze met de bijhorende houten pootjes en zitkussen.

Vintage look C-barrel

De C-barrel past helemaal in de trend van duurzaamheid en cradle 2 cradle, de vintage beleving van de oude olievaten die zijn gemaakt tot een design tuinstoel of tuintafel spreken tot de verbeelding en het lijkt er op dat de C-barrel een populaire nieuwe serie is, leverbaar in een aantal fraaie kleurstellingen. De geperste vaten zijn er in felle basiskleuren als oranje, groen en Lichtblauw, uiteraad niet te gelikt, maar juist met een vintage look, dat de tand des tijds aangeeft.. Leuk voor op balkon of zelfs binnen..


Online C-barrel kopen

Bij Tuinmeubelen.nl koop je de C-barrel gewoon online en deze leveren we je thuis binnen enkele dagen aan. Je kunt kiezen uit je favoriete kleur en ook kun je extra de pootjes of een rond zitkussen toevoegen, zo kies je vanuit je luie stoel je eigen Barrel. Betalen kun je doen via Ideal, afterpay of paypall, maar ook overboeking is een optie Niets houdt je tegen om deze unieke tuinobjecten snel thuis te ontvangen..