Cirino

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cirino sierkussens

Cirino is het nieuwe merk van een kleine leverancier van bijzondere en exclusieve interieurproducten, Tuinmeubelen.nl bied een speciaal geselecteerde collectie in met name voor de sierkussens, maar ook de plaids en eventueel maatwerk. Cirino bied een enorme keuze aan stoffen, waarbij tuinmeubelen.nl de keuze heeft gemaakt voor een selectie met zachte "furry" polyester stoffen, zachte pluche stoffen en kleurrijke polyester stoffen met viscose of katoen. de sierkussens zijn mogelijk te bestellen in diverse afmetingen: 45x45 cm en 60x60 cm. De sierkussens bestaan uit een hoes met een rits en een zacht comfortabel binnenkussen als vulling.

Plaids van Cirino

Plaids zijn een echte trend voor buiten, hoe lekker is het om in de frissere uurtjes 's avonds of in de voor of nazomer nog even een uurtje langer te kunnen genieten van je tuin of onder je overkapping buiten. Met een plaid is het net even wat aangenamer en kun je je heerlijk opkrullen in je zachte deken, het liefst natuurlijk met z'n tweeën. De zachte pluche stoffen geven het buitenzitten een sfeervolle en warme beleving.


Cirino biedt sfeer en decoratie

Decoratief en sfeervol, dat zijn termen die helemaal passen bij de produkten van Cirino en natuurlijk in onze beleving van outdoor lifestyle, een categorie tuinprodukten die het leven aangenaam maken met een hoog trendgehalte. In een diversiteit aan kleuren en stofkwaliteiten zorgen de sierkussens voor een gezellige en sfeervolle uitstraling van je tuinmeubelset en hiermee je gehele tuin natuurlijk. Sierkussens en plaids geven je loungeset net dat stukje extra, dat huislijke en gezellige, bestel deze artikelen mee met je loungeset of tuinset en ontvang extra korting.