Curver

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Curver , een Nederlands topmerk

Curver is een bijzonder merk in onze collectie, want Curver verkoopt al jaren lang geen tuinmeubelen meer. Maar Curver heeft in het verleden zeker een mooie collectie tuinmeubelen verkocht onder de naam Lawn Comfort. Curver is een bekend merk op het gebied van kunststof en plastic producten voor huishoudelijk gebruik en heeft zich als dochteronderneming van de Keter groep steeds verder ontwikkeld. Met innovatieve technieken en veel gevoel voor design is Curver in staat om als marktleider steeds opnieuw te verrassen met nieuwe producten en trends. Deze trends zien we bij de Keter groep ook terug in de andere productgroepen zoals de style serie met rattan look die je terugziet in de tuinmeubelen met vlechtwerk uiterlijk van Allibert

Curver Knit collection

Curver staat voor Innovatie en betaalbaar design. De laatste innovatie is dan ook de Knit Collection met een serie decoratieve poefen, bijzettafeltjes, bloembakken en hanging baskets die er uitzien alsof ze gebreid zijn, maar uiteindelijk ook geheel van kunststof gegoten zijn. De Knit collection is in 2015 geintroduceert en zal naar waarschijnlijkheid uitgebouwd worden met een breed assortiment trendy poefen, krukjes, bijzettafeltjes en bloempotten. In fraaie zachte pastelkleuren en in de bekende betaalbare kwaliteit. De knit collectie is wellicht een van de meest opzienbarende trends van de afgelopen jaren op kunststof gebied. Tuinmeubelen.nl laat je dan ook graag kennis maken met deze prachtige collectie die voor zowel binnen als buiten geschikt is.

Curver , verantwoord en duurzaam

Curver is als bedrijf zeer betrokken en gefocussed op duurzame ontwikkeling, Als marktleider voelt het bedrijf de verantwoordelijkheid om het milieu zo goed mogelijk te beschermen. Curver maakt enkel gebruik van hoogwaardig PP materiaal zonder schadelijke toevoegingen als weekmakers en is daardoor goed te recyclen. Recycling staat net als bij tuinmeubelen.nl dan ook hoog op de agenda van Curver waarbij niet alleen gekeken wordt naar het product zelf, maar ook naar de verpakking. We zien in curver dan ook een betrokken partner die met oog voor maatschappelijk verantwoord ondernemen bewust verder kijkt en initiatief neemt om samen te zorgen voor een beter milieu.