De Vries

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Vries strandkorven

De Vries is wellicht werelds grootste leverancier van strandkorven. De strandkorf is een typisch Duits product dat zijn weg naar de rest van Europa inmiddels heeft gevonden. Met een collectie van meer als 200 Strandkorven en een veelvoud aan keuze mogelijkheden in bekleding maakt dat De Vries marktleider is op het gebied van deze bijzondere serie strandstoelen. Zo kennen we inmiddels diverse soorten modellen strandkorven met klassieke benamingen als Ostsee, Nordsee of Friesland, waarbij het model verschilt in optiek..

De Vries Duitse kwaliteit

De Vries is een Duitse leverancier uit het noorden van Duitsland gelegen in Deternerlehe op een steenworp afstand van de zee en de Noordzeekust en haar strand... Met een eigen productielocatie  is De Vries in staat om al decenia lang de hoogste kwaliteitsstandaards in strandkorven aan te bieden. 100% weerbestendig vlechtwerk van het in eigen huis ontwikkelde DEKOLEN wickermateriaal, UV bestendig, duurzaam en breukbestendig, met 3 jaar garantie. Zo is ook het textiel dat gebruikt wordt uitvoerig getest en voorzien van het Ekotex label. tenslotte is het bedrijf al jarenlang FSC gecertificeerd om zo ook een duidelijke bijdrage te leveren aan het behoud van het milieu.

Duitse kwaliteit dus


De Vries maatwerk

Door de eigen productiemogelijkheden is De Vries in staat om maatwerk te leveren bij grotere aantallen, zoals het bedrukken van bekleding in de strandkorven, zo kan de strandkorf worden voorzien van een Logo of worden bedrukt in de kleuren van het bedrijf of de club. Een zeer exclusief visite kaartje dat zeker zal zorgen voor een hoge attentiewaarde.