Dellorso

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dellorso tuinmeubelen

Dellorso tuinmeubelen is de nieuwe merknaam van de gerenommeerde leverancier Universo. Universo is al decennia een bekende leverancier van hardhout en teak producten onder de naam Bear county en Dellorso biedt deze organisatie een enorm assortiment aan houtproducten voor buiten zoals tuinhuisjes, bloembakken, schermen en prielen en natuurlijk ook tuinmeubelen aan. Dellorso heeft een enorm assortiment hardhouten tuinmeubelen en biedt naast eucalyptus en acacia ook teakhouten tuinmeubelen aan waaronder; tuinbanken, tuintafels, deckchairs en picknickbanken.

Dellorso 100% topkwaliteit

Dellorso geeft veel aandacht voor het duurzaam gebruik van hout. Dit zie je in de gehele bedrijfsfilosofie terug. De noodzaak om goed voor het milieu te zorgen zie je terug in de collecties waarin zoveel mogelijk gewerkt wordt met FSC of PEFC gecertificeerd hout. Dellorso is een betrokken merk als het gaat om verantwoord gebruik van materiaal. Leveranciers worden met zorg gekozen om uiteindelijk een zo goed mogelijk product te kunnen leveren dat voldoet aan de gewenste normen. Naast deze collectie houten tuinmeubelen vindt je bij Dellorso ook de vlechtwerk tuinmeubelen van HDPE wicker, combinaties van teakhout en RVS tuinmeubelen en zelfs aluminium tuinmeubelen. Altijd met gebruik van de beste materialen in de markt en een betrouwbare kwaliteit, Dellorso heeft alles in huis om u de gewenste buitenmeubelen te leveren, of het nu een tuinstoel of picknickbank is of eventueel een bijpassende bloembak. Bij Dellorso koop je met vertrouwen.


Uitgebreid assortiment Dellorso

Ons Dellorso assortiment is een aanvulling voor je tuin. Wil jij ook een Dellorso product in je tuin? Neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Jij bent voorbereid op het mooie weer!