Domus Ventures

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Domus Ventures design tuinmeubelen

Domus Ventures is het premium topmerk in tuinmeubelen voor terras, tuin en serre. Buitengewoon vormgegeven met innovatieve materialen en zorgvuldig afgewerkt. Domus Ventures biedt tuinmeubelen van het hoogste niveau en dat is te zien! Domus Ventures maakt exclusieve tuinmeubels die gemaakt worden in eigen fabrieken in China en Indonesië van diverse materialen zoals wicker, aluminium en teak. De tuinmeubels worden professioneel ontworpen en uitvoerig getest. Door de uitvoerige testprocessen van Domus Ventures kan een uitmuntend kwaliteit worden garandeert.

Unieke tuinmeubelen van Domus Ventures

Domus Ventures heeft een eigen herkenbare stijl voor haar meubelen. De herkenbare staal kun j het best omschrijven als design, tijdloos en stijlvol. Bij het ontwerpen van de tuinmeubelen wordt gekeken naar modellen die afwijken van de gebruikelijke standaarden in de markt. De populaire materialen als teak, wicker en aluminium worden subtiel in de tuinmeubelen verwerkt. De kracht van de toepassing van de materialen zit met name in de toepassing van de materialen. Elk ontworpen meubel is daarom ook uniek.


Domus Ventures online kopen

Wil je Domus Ventures tuinmeubelen kopen en heb je een geschikt exemplaar gevonden? Je kunt de sets bij ons heel veilig online bestellen. Je maakt gebruik van een SSL-verbinding en je kunt gebruik maken van je creditcard, Paypal of iDeal om je betaling uit te voeren. Uiteraard zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk van ons ontvangt, zodat je er direct gebruik van kunt gaan maken. Je hebt 14 dagen retourrecht, waardoor je de set bovendien even uit kunt proberen. Zo zorgen we er graag voor dat je optimaal tevreden bent met je Domus Ventures tuinmeubel!