Eurom

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eurom terrasverwarming

Eurom is een merk van Euromac. Euromac is een organisatie welke zich sinds 1974 bezig houdt met het ontwikkelen van onder ander terrasverwarmingsproducten. De terrasverwarmers van Eurom onderscheiden zicht met name op veiligheid. De terrasheaters zijn hierdoor zowel voor professioneel als particulier gebruik geschikt. Als horeca ondernemer kun je dus gerust een terrasverwarmer van Eurom op het terras plaatsen. Maar ook in een tuin, tuinhuis of op een verranda of balkon kun je de terrasheater als particulier gebruiken.

Eurom terrasverwarmers

Bij Eurom vind je altijd een kwaliteitsproduct dat voldoet aan je wensen! Of je nu op zoek bent naar een terrasverwarming op gas of een electrische terrasverwarming bij Tuinmeubelen.nl vind je altijd de juiste Eurom terrasverwarmer. Ook qua modellen zijn de mogelijkheden eindeloos. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een infrarood heater, flame heater, parasol terrasverwarmer of partytent heaterMaak een keuze uit de verschillende technieken en modellen zodat je optimaal kunt genieten genieten van een heerlijk wijntje in de tuin, zelfs wanneer de zon allang onder is.


Eurom bij tuinmeubelen.nl

Je kunt de Eurom terasverwarming gemakkelijk en snel bestellen bij Tuinmeubelen.nl. Bestel de terrasheater direct online of bekijk het Eurom assortiment in een van onze showrooms in Nederland. Bij Tuinmeubelen.nl kun je altijd rekenen op de scherpste prijzen voor het Eurom assortiment. Wie een keuze heeft kunnen maken, kan de artikelen eenvoudig en veilig online bestellen. Betalen is mogelijk via iDeal, creditcard, overboeking, PayPal of acceptgiro waarbij bestellingen vanaf €150 gratis worden thuisbezorgd