Marrakech

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Op voorraad
    Speciale prijs € 1.599,- Normale prijs € 1.919,-

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Exotan Marrakech loungeset is de kleinste loungeset van Exotan in de Texfabric serie. Textabric is een 100% all weather materiaal, welke indoor looks heeft. Hierdoor lijkt je Exotan loungeset Marrakech die op je terras staan, zo vanuit je woonkamer te komen. De in taupe gekleurde Marrakech is een populaire lounge bank, want hij is modern, past ook in een kleinere tuin of balkon en daarbij is hij onderhoudsvrij.

Exotan Marrakech loungeset

De Exotan Marrakech loungeset meet een breedte van 250cm en een diepte van 90cm. De bijgeleverde hocker die je als voetenbank eventueel kunt gebruiken is 72x72cm. Door het gebruik van texfabric is de loungeset Marrakech zeer geschikt voor buiten, maar voor het gemak kan je altijd een beschermhoes erbij bestellen. deze heb je binnen enkele seconden er overheen en beschermt je Exotan tuinmeubelen direct tegen vogelpoep, bladeren van bomen, eventuele katten uit de buurt en natuurlijk de regen. Je zult zien dat hij langer als nieuw eruit blijft zien en dat je hem nooit hoeft schoon te maken.

Exotan loungeset Marrakech alternatieven

Kies je voor de Exotan loungeset Marrakech, dan kan je daarbij ook nog bijpassende exotan tuinstoelen nemen en/of tuintafel. Hierdoor kan je een exotan tuinset combineren met je loungeset in dezelfde stijl. Een veel gekozen combinatie is de Marrakech met de Exotan York tuinstoelen. Deze tuinstoelen, zijn gemaakt van exact hetzelfde materiaal als de loungeset, waardoor dit een perfecte match is. Zoek je toch een grotere loungeset, dan kan je eens kijken naar de volgende 2: Exotan Casablanca of de Exotan Ibiza.