Various teak

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Exotan Various teak serie bestaat uit een gevarieerd assortiment aan teak tuinmeubelen en tuinmeubel accessoires. Producten die je hierin terug vindt komen zijn teak klapbare tuintafels, parasolvoeten van teakhout en dienbladen. Het gebruikte teak hout in deze Exotan Various serie is allemaal FSC gecertificeerd en is dus van een goede kwaliteit. Je kan het ook goed combineren met andere Exotan tuinmeubelen, zoals bijpassende tuinstoelen of een loungeset.

Exotan Various teak klapbare tuintafel

Opzoek naar een Exotan Various teak klapbare tuintafel, dan heb je de keuze uit een ronde, vierkante of een rechthoekige klaptafel voor buiten. De ronde variant begint met een diameter van 65cm en je kan hierbij ook kiezen uit een diameter van 80cm. De vierkante klapbare tuintafel heb je maar in 1 variant en dat is de 70x70cm. De laatste in deze serie is de rechthoekige klapbare tuintafel. Wanneer je deze koopt, dan kiest je voor een teakhouten klapbare tuintafel van 120x75cm.

Exotan Various teak klapbare bijzettafels

Je hebt ook kleinere varianten in deze serie en dan komen we bij de klapbare bijzettafels. Ze zijn zeer handig en praktisch in gebruik, aangezien je ze zo kan opruimen. Wil jij ook zo'n klapbare bijzettafel, dan heb je de keuze uit 2 varianten. een ronde en een vierkante. De vierkante is 45x45x45cm en de ronde variant heeft een diameter van 45cm en is ook 45cm hoog. Dan heb je ook nog 2 niet inklapbare bijzettafels, de 45x45x45cm en de 50x50x45cm.

Exotan Various teak parasolvoet

Heb je een mooie stokparasol, maar zoek je daar nog een prachtige parasolvoet bij, dan moet je zeker even deze parasol voeten bekijken. Je hebt de keuze uit een ronde of een vierkante voet. Je hebt hierbij de keuze uit een 30kg parasolvoet of een 40kg parasolvoet.

Exotan Various teak balkontafel

Zoek je voor op je balkon een bijpassende kleine balkontafel, dan moet je zeker even kijken naar de Exotan Various balkontafel. Deze heeft een tafelblad van 80x50cm en past op bijna elk balkon. Zo kan je ook heerlijk buiten eten, terwijl je balkon niet zo heel groot is, is dat niet fijn en heerlijk?