Andrea

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Garden Impressions Andrea

De Garden Impressions Andrea lounge dining set, heeft een heerlijk zitcomfort. De hoge rugleuning en een zithoogte van 45cm geeft hem een geweldig zitcomfort. De Andrea is een aluminium lounge diningset van Garden Impressions. Hierbij heeft die een afwerking van rope. Dit rope is een touw materiaal, wat 100% all weather proof is, Garden Impressions noemt dit: QualiCord rope. De tuinkussens zijn water repellent en kunnen dus, prima een regenbui hebben.

Andrea lounge dining set

De Garden Impressions Andrea is een lounge dining set, maar wat is een lounge dining set eigenlijk? Het is een combinatie tussen een loungeset bank en een tuinset. Je hebt het comfort van dikke loungeset kussens en het praktisch gemak van een tuinset. De zithoogte is ongeveer even hoog als een tuinstoel. Ooh de rugleuning is hoger en je zit iets rechtop. Dit wordt eigenlijk altijd als prettig ervaren.

Voordelen van een lounge dining set

De voordelen die je hebt bij een lounge dining set zoals de Andrea zijn, vooral praktisch. Zo heb je veel zitplek, op een beperkt aantal vierkante meters. Kun je deze heerlijke tuinset gebruiken voor als je gezellig wilt borrelen, eten, drinken met vrienden en familie. Maar denk ook aan met het gezin een spelletje spelen of in de zomer lekker thuis werken. In een lounge dining set als de Andrea, doe je dit met plezier en met een heerlijk comfort.

Welke Garden Impressions Andrea tuinmeubelen kan ik kopen?

Ben je van plan om deze heerlijke lounge dining set Andrea van Garden Impressions te kopen, dan heb je de keuze uit 2 kleuren. Je kunt hem kopen in het matt wit en in het carbon black. Hierbij heb je de hoek set, welke je kunt aanvullen met bijpassende tuinmeubelen. Denk daarbij aan een tuinset en/ of een sportbank in dezelfde tuinmeubelen serie. Hieronder de keuze die je hebt:

Andrea Carbon black / rope silver grey / light grey

In deze opstelling is:

 • Het aluminium frame in de kleur Carbon Black.
 • Het rope is in de kleur silver grey.
 • En de kleur kussens is light grey.

Vind je deze kleurencombinatie mooi, dan kun je de 3 onderstaande tuinmeubelen kopen:

 • Loungeset Andrea - 15130UN.
 • Tuinstoel Andrea - 1513UN.
 • Tuinbank Andrea - 1534UN.

Andrea mat white / rope silver / light grey

In deze opstelling is:

 • Het aluminium frame in de kleur matt wit.
 • Het rope is in de kleur silver grey.
 • En de kleur kussens is light grey.

Aanbiedingen op de Garden Impressions Andrea lounge dining set

De Andrea van Garden Impressions is een mooie aanbieding. Deze aluminium lounge dining set van Garden Impressions is goedkoop. Dit komt omdat de prijs kwaliteit is erg goed. In deze periode is hij afgeprijsd in verband met de sale op deze set. Ook hebben wij verschillende aanbiedingen samengesteld. Zo krijg je een goedkopere set prijs, als je de lounge diningset koopt, inclusief de tuinstoel en tuinbank.

Review: Andrea lounge dining set van Garden Impressions

Een veel gehoorde opmerking was: ‘wat zit hij lekker’ en wat een mooie modern strak design. Mensen zijn verbaast over de prijs. De uitbreidingen zoals een tuinstoel en een sportbank in dezelfde stijl, is een zeer groot pluspunt. Zo kun je makkelijk extra zitplekken creëren. Een andere opmerking die je veel hoort is: ‘hij is makkelijk schoon te houden’ dit komt omdat aluminium en het rope niet of nauwelijks vies worden.

Tuinmeubelen onderhoudsmiddelen voor de Andrea

Deze tuinmeubelen zijn van aluminium en rope. Beide materialen zijn onderhoudsvrij, het gaat dus niet rotten of schimmelen als je er niks aan doet. Wel zouden ze extra bescherming kunnen gebruiken, door middel van onderhoudsmiddelen. Dit komt de levensduur dan ten goede. Denk dan aan bijvoorbeeld rope cleaner en/of rope protector.

Tuinmeubel beschermhoes voor je lounge dining set

Een andere oplossing is een Garden impressions tuinmeubel beschermhoes. Een beschermhoes trek je binnen enkele seconden over je set heen. Hij is dan direct beschermd tegen: vogelpoep, buurtkatten, regen, sneeuw, zon, bladeren uit de bomen en meer.

Bijpassende tuinmeubel accessoires

Hoe creëer ik meer sfeer in de tuin? of hoe kan ik mijn tuinmeubel meer sfeer geven? Je wilt namelijk een gezellig zitplekje hebben in je tuin, op je terras of onder je overkapping? Wij hebben leuke tuinmeubel accessoires, waardoor je het nog gezelliger of aangenamer kan maken in je tuin, in combinatie met de Andrea lounge dining set van Garden Impressions. Hierbij kun je denken aan de onderstaande accessoires:

 • Zweefparasol.
 • Stokparasol.
 • Terrashaard.
 • Heaters.
 • Buiten vloerkleed.
 • Buitenverlichting.
 • Buiten muziekboxen.
 • Opbergbox.
 • Hangstoel.

Zo zijn er nog veel meer leuke tuinaccessoires, zoals planten, bloempotten, tuinkussens, warmte kleedjes voor op de bank, dienbladen en meer. Sfeer weet je pas echt te maken met leuke bijpassende accessoires voor in de tuin.

Over het tuinmeubelmerk Garden Impressions

Het tuinmeubelmerk Garden Impressions, is een Nederlands tuinmeubelmerk. De productie vindt wel plaats in voornamelijk Azië, in fabrieken waar ze al meer dan 25 jaar zaken mee doen. In de zomer worden grote voorraden aangelegd in Nederland, waardoor wij de volgende werkdag al je tuinmeubelen kunnen bezorgen. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed. Door door het grote volume in productie, is er schaalvoordeel. Deze korting zorgt voor nog goedkopere tuinmeubelen. De prijs kwaliteit verhouding van de Andrea loungeset dining set is dus erg goed, waardoor je zeker een goede tuinset koopt.