bali

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Garden Impressions Bali loungeset is een bank stoel loungeset gemaakt van Vironwood. Vironwood is een kunststof met de uitstraling van teakhout. Hierdoor heb je alle voordelen van kunststof en de looks van het mooie teakhout. Bovenop dit Vironwood frame vind je dikke comfortabele zit en rugkussens, voor meer comfort. Deze tuinkussens zijn rond de 15cm dik en hebben een zand kleurige kleur.

Garden Impressions Bali loungeset

De Garden Impressions Bali loungeset is een mooie verschijning en zeer duurzaam. Vironwood is namelijk 100% recyclebaar er hoeven geen bomen voor gekapt te worden en je hebt er geen onderhoud aan. De Garden Impressions Bali loungeset bestaat uit een 3-zits tuinbank met 2 lounge stoelen, een koffietafel en je kan er nog een bijzettafel erbij bestellen. De zithoogte is 40cm en de totale hoogte van de loungeset Bali is 71cm. Elke afmetingen om rekening mee te houden, is de breedte van de 3-zits bank: 190cm en de Bali lounge stoel is 80x80cm.

Bali loungeset aanbieding

De Garden Impressions Bali loungeset is een goede aanbieding, aangezien een vergelijkbare loungeset van echt teakhout, een stuk duurder is en daarbij ook nog onderhoud vraagt. Vironwood waar het frame uit is opgebouwd is onderhoudsvrij en je krijgt 3 jaar garantie op dit materiaal. je hoeft het niet jaarlijks te schuren, lakken of te waxen en daarom kiezen mensen juist voor de Garden impressions Bali loungeset. Vergelijkbare Garden Impressions tuinmeubelen van Vironwood, zijn de Vision, Dream en de Garden impressions Morgana.