blue bird

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Garden Impressions Blue Bird lounge dining is een van de meest populaire lounge dining sets van Garden Impressions. De Blue Bird heeft veel comfort en is daarbij zeer scherp geprijsd en daarom een goede aanbieding. De Blue Bird is het broertje van de Garden Impressions Minesota lounge dining, waarbij de Blue Bird een stuk goedkoper is.

Garden Impressions Blue Bird lounge dining

De Garden Impressions Blue Bird lounge dining is een scherpe aanbieding, omdat er efficient gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Zo vind je op de tuintafel een tafelblad van gehard glas. Dit is een stuk goedkoper dan polywood. Het kunststof gevlochten wicker is van dubbel half plat rond wicker. Dit is goedkoper dan een enkel heel half rond wicker draad. Enkele elementen die er voor zorgen dat de lounge dining Blue Bird een stuk goedkoper is dan de Minesota van Garden Impressions.

Garden Impressions Blue Bird

De Garden Impressions Blue Bird is te verkrijgen in de linker hoek opstelling. Hierbij is de lange zijde 250cm en de korte zijde 205cm. Hij wordt standaard geleverd inclusief de tuintafel en de tuinkussens op het zitvlak en de rugleuning. De zitkussens zijn comfortabel en ruim 10cm. Dit zorgt voor een heerlijk zitcomfort. Het voordeel van een lounge dining is, dat je er aan kan werken, dineren, borrelen en natuurlijke lekker lounge. Het is een tuinset die voor meerdere doeleinde gebruikt kan worden, waardoor je er veel meer gebruik van maakt. Op alle Garden Impressions tuinmeubelen krijg je altijd minimaal 2 jaar garantie. Wil je deze lounge dining nog uitbreiden, dan zijn er nog bijpassende Blue Bird tuinstoelen.