Brazil

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Garden Impressions Brazil tuintafel heb je in 4 varianten. Je kan namelijk kiezen uit 2 kleuren en 2 verschillende afmetingen. De Garden Impressions tuintafel Brazil heb je namelijk in het naturel teakhout en in het grijs teakhout. Deze laatste variant lijkt op verweerd teakhout, wat zeer populair is. Betreft de formaten, kan je alleen kiezen uit een 180x90cm of een 240x90cm tuintafel. De hoogte is altijd 74cm.

Garden Impressions Brazil tuintafel

De Garden Impressions Brazil tuintafel is een leuke aanbieding, aangezien je niet veel houten tuintafels hebt voor deze prijs en met deze hout dikte. Deze Garden Impressions tuintafel is zeer populair en dat komt door zijn robuuste uiterlijk. Het voordeel van de Brazil tuintafel is dat de tafelpoten onder de tafel zitten en niet op de hoek van de Brazil. Hierdoor heb je nog volledige zitplekken op de hoek van de tafel, zonder dat de tafelpoten in de weg zitten. De Brazil kan je goed combineren met andere Garden Impressions tuinmeubelen.

Garden Impressions Brazil tuinset

Ga je een tuinset vormen met de houten tuintafel Brazil van Garden Impressions, dan kan je eens kijken naar bijpassende tuinstoelen. Garden Impressions tuinstoelen die vaak gecombineerd worden, zijn: Garden Impressions Osborne tuinstoelen en de Garden Impressions Almaty tuinstoelen.