cayman ii

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Garden Impressions Cayman loungeset is te verkrijgen in 2 kleuren en in verschillende opstellingen. De Garden impressions loungeset Cayman II kan je namelijk met lounge stoel krijgen en zonder deze comfortabele tuinstoel. De Cayman II is een echte hoek loungeset welke is opgebouwd uit een aluminium frame, met daar omheen kunststof wicker gevlochten. Hier bovenop vind je dikke comfortabele zit- en rug- kussens welke er voor zorgen dat jij heerlijk lang kan genieten in deze lounge bank. De Cayman II is de grote loungeset variant van de Garden Impressions Montana.

Garden Impressions Cayman II loungeset

De reden dat de Garden Impressions cayman loungeset zo populair is, dat heeft te maken met zijn lekkere zitcomfort en zijn zeer gunstig prijs. Zo zijn de zitkussens minimaal 10cm dik en heeft hij een lekkere diepe zit. De totale diepte van deze loungeset is 85cm, met een zithoogte van 42cm en een armleuning hoogte van 64cm. Deze hoek loungeset meet daarbij altijd 240cm bij 240cm.

Garden Impressions loungeset Cayman II

Wil je de Garden Impressions loungeset Cayman II kopen, dan kan je afreizen naar onze winkel in Naarden of deze makkelijk en snel online bestellen, want wij bezorgen gratis aan huis binnen Nederland en op onze Belgische site ook in België. Op alle Garden Impressions tuinmeubelen krijg je altijd minimaal 2 jaar garantie.