Coral

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Garden impressions Coral lounge dining is de online aanbieding die je niet mag missen. Mocht je een scherp budget hebben en je bent opzoek naar een lounge dining set, dan is de lounge dining Coral van Garden impressions, precies wat je zoekt. De Coral is het broertje van de Garden Impressions Blue Bird. De Coral is goedkoper, maar biedt net zoveel zit plekken. Je kan namelijk met minimaal 5 personen plaats nemen op de hoek lounge dining set en er kunnen dan ook nog 2 mensen plaats nemen op de bijpassende krukjes. Hierdoor heb je zitplek voor 7 tot 8 personen.

Garden Impressions Coral lounge dining

De Garden Impressions Coral lounge dining is vervaardig uit een aluminium frame, waar omheen kunststof gevlochten plat wicker zit, in de kleur earl grey. Hier bovenop vind je 6-8cm dikke zitkussens en bijpassende rugkussens. Hierdoor heb je meer zitcomfort in deze leuke Garden Impressions aanbieding. Wil je hem kopen, houd dan rekening dat de lange zijde 232cm is en de korte zijde 174cm.

Garden Impressions Coral

De Garden Impressions Coral, werd vroeger verkocht als de Garden impressions Nordic, in 2017 is de naam veranderd naar Coral. Deze scherp geprijsde lounge dining wordt altijd geleverd inclusief de bijpassende tuintafel, die een tafelblad heeft van gehard glas. Door het gebruik van kunststof, aluminium en glas, kan de basis set rustig buiten blijven staan in de regen, de kussens raden wij wel aan om naar binnen te halen. Voor het gemak, kan je nog een beschermhoes erbij kopen, die je er binnen enkele seconden overheen trekt. Voor alle Garden Impressions tuinmeubelen zijn bijpassende beschermhoes verkrijgbaar.