dunham

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Garden Impressions Dunham lounge dining is gericht op comfort. Zo is de rugleuning traploos verstelbaar, waardoor je heerlijk even achterover kan als na een lekkere maaltijd even wilt uitbuiken. Maar ook heerlijk overdag even zonnen in je Dunham loungeset is daardoor nog comfortabeler! Hij is standaard uitgerust met 12cm dikke zitkussens. De rugkussens zijn zelfs iets dikke en bieden veel steun aangezien de rugleuning hoog is. De totale hoogte van de Garden Impressions Dunham is 100cm en biedt een zit hoogte van 45cm. Een ideale hoogte voor aan een tuintafel . Je kan de Dunham lounge dining ook nog uitbreiden met extra tuinstoelen. Tuinstoelen die daarbij goed passen zijn de Garden impressions Osborne tuinstoelen.

Garden Impressions Dunham lounge dining

De Garden Impressions Dunham lounge dining is een goede aanbieding en zeer royaal. Je kan namelijk 5 grote zitplekken aanbieden en je kan hem nog uitbreiden met bijpassende Garden Impressions Osborne tuinstoelen . De tuintafel bij deze dining set is vierkant en voorzien een polywood tafelblad. De tafel meet 115cm bij 115cm en is 70cm hoog.

Garden Impressions lounge dining Dunham

De Garden impressions lounge dining Dunham is te verkrijgen in 2 kleuren, namelijk in het Havanna sand en in het cloudy grey wicker. Wat de lounge dining Dunham zo ideaal maakt, is dat je er lekker in kan werken, eten, borrelen maar kan ook ontspannen. Hij is dus veel inzetbaar, waardoor je ook veel uren zal doorbrengen in deze dining set. Op alle Garden Impressions tuinmeubelen krijg je 2 jaar garantie en wij bezorgen het gratis bij je thuis. Bestel makkelijk online of kom langs in onze winkel in Naarden.