Esprit

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

5 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

 

 

 

Garden Impressions Esprit PaviljoenEsprit


Met een Garden Impressions Esprit paviljoen, heb je een mooie aanbieding te pakken. Deze luxe partytenten hebben een polyester doek van 280 gram per vierkante meter. Het is een kwaliteit van teflon dupont met een PVC coating. Het stalen buizenframe is inclusief en optioneel kun je er nog zijwanden bijbestellen. Leef hieronder alles over het Garden Impression Esprit paviljoen.

 

Esprit Paviljoens

 

Wil je een Esprit paviljoen kopen voor in de tuin of voor op de camping? Je hebt de keuze uit verschillende formaten en kleuren. Een Esprit partytent oogt ook luxer, door het gebruik van polyester. Hieronder vind je de 3 formaten Esprit paviljoen die je kunt kopen:

 

  • 2 x 3 meter.
  • 3 x 3 meter.
  • 3 x 4 meter.

 

Kleuren

 

De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn zacht en neutraal. Hierdoor kunt je de Esprit paviljoen goed gebruiken bij verschillende gelegenheden. Voor feesten en partijen, maar ook prima voor extra schaduw in je achtertuin voor een langere periode. Ook wordt hij regelmatig gekocht voor op de camping. De kleuren waaruit ej kunt kiezen zijn:

 

  • Dark grey.
  • Taupe.
  • Ecru.

 

Zijwanden

 

De zijwanden voor de Esprit paviljoens schermen je partytent af aan 2 kanten. Zo kunt je wat meer privacy creëren, wat soms wel zo lekker is. Ook kun je juist die zijde afdekken waar de zon of wind vandaan komt. In 1 van de zijwanden zit nog een plastic raam, zodat het zicht ruimtelijk blijft. Je bevestigt deze zijwanden eenvoudig met klitterband en heb je dus binnen enkele seconden bevestigt.  

 

Stalen buizenframe

 

Het frame van de Esprit partytenten zijn van staal. Staal is sterk en daarom uitstekend geschikt voor een een paviljoen. De buizen zijn bewerkt met een powder coating, wat het staal beter beschermd. Slaat heeft namelijk de eigenschap dat het kan gaan roesten, als het beschadigt raakt. Het stalen frame is opgebouwd uit verschillende diktes en sterktes, variërend van 32 / 25 tot 19 mm in diameter.

 

Polyester paviljoen doek

 

De Esprit partytenten hebben een polyester doek. Een polyester doek voelt aan als een tentdoek en oogt veel mooier dan die standaard plastic partytenten. Een polyester doek ademd ook, waardoor je een veel minder benauwd gevoel krijgt. De dikte van het doek is 280 gram per vierkante meter en dat is een dikke stevige kwaliteit.

Overzicht alle Esprit paviljoens:

 

Esprit paviljoen 2x3

Esprit paviljoen 3x3

Esprit paviljoen 4x3

04400GT Dark grey

04410GT Dark grey

04420GT Dark grey

04402GT Taupe

04412GT Taupe

04422GT Taupe

04404GT Ecru

04414GT Ecru

04424GT Ecru

 

Overzicht alle Esprit zijwanden

 

set van 2 zijwanden 2x3

Esprit paviljoen 3x3

Esprit paviljoen 4x3

04500GT Dark grey

04510GT Dark grey

04520GT Dark grey

04502GT Taupe

04512GT Taupe

04522GT Taupe

04504GT Ecru

04514GT Ecru

04524GT Ecru

 gi Esprit

 

 

Esprit paviljoen kopen?

 

Wil je het Garden Impressions Esprit paviljoen kopen? dan kun je dit het makkelijkste online doen via de webwinkel. Uiteraard is dit ook mogelijk in onze tuinmeubelenwinkel te Naarden, maar je kunt hem dan niet direct meenemen. Je Esprit partytent wordt rechtstreeks vanuit ons magazijn bij je thuis bezorgd. Dit gaat heel snel, want bestel je voor 12:00, dan heb je het de volgende werkdag in Nederland in huis. Wij bezorgen ook naar België Duitsland en andere landen in Europa.

 

Wat is het verschil tussen een partytent en een paviljoen?

 

Een partytent is over het algemeen goedkoper met een tentdoek van PE of PVC. Dit voelt echt aan als plastic en je ziet ze vaak op festivals.
Een paviljoen is duurder, van een betere kwaliteit en vaak een tentdoek van polyester of katoen. Een paviljoen oogt chiquer/ luxer en zit vaak degelijker in elkaar met een dikker en sterker buizen frame.

 

Aanbiedingen

 

Esprit aanbiedingen en korting op je paviljoen? De Esprit is nu afgeprijsd met een leuke korting. Gedurende het jaar hebben wij verschillende acties, aanbiedingen en kortingen op het gehele tuinmeubel assortiment. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe aanbiedingen? Meld je dan aan op onze social media kanalen en onze nieuwsbrief. onze trouwe volgers, wordt namelijk altijd als eerste op de hoogte gebracht. Koop je het Garden Impressions Esprit paviljoen in combinatie met andere tuinmeubelen, dan kun je vaak een combinatie korting ontvangen.

Alternatieven

 

Garden impressions heeft genoeg paviljoen alternatieven. Mocht de Esprit buiten het budget vallen, dan zou je een goedkopere variant kunnen kopen. De kwaliteit van het doek en het buizenframe is dan wel beduidend minder. De alternatieven van de Esprit paviljoen zijn:

 

  • Sally.
  • Promo.
  • Pronto.
  • Giant.

 

Meer over de Esprit

 

Alles over het Garden Impressions Esprit paviljoen vind je op deze pagina. Wil je hem kopen? klik op 1 van de producten bovenaan de pagina, waarna je op de productpagina komt en je het Garden Impressions Esprit Paviljoen kunt kopen.


Esprit gi