annabella

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Garden Impressions Annabella loungeset is een prachtige aluminium loungeset. Het model wordt benoemd als platform loungeset, aangezien het zitgedeelte lijkt te zweven op een platform. Op werkdagen geldt, de Garden Impressions Annabella loungeset vóór 12:00 besteld, morgen in huis. Daarbij hebben wij gratis verzending in Nederland en vind je hem voor een aantrekkelijke sale prijs.

Garden Impressions Annabella loungeset

De Garden Impressions Annabella loungeset heeft een basis hoekloungeset van 272 x 272 cm. Deze kan je nog uitbreiden met een extra center element. De breedte van deze 1 persoons zit is 70 cm. Veelal wordt deze ook gebruikt als losse fauteuil, voorbij de hoek loungeset. Standaard wordt hij geleverd met een hocker, welke 84 x 84 x H44 cm is. Hij wordt geleverd inclusief alle afgebeelde zit en rugkussens, deze zijn om de nabij 13 cm dik.

Garden Impressions Annabella artic grey

Garden Impressions Annabella Artic grey / reflex black is de volledige naam van deze prachtige aluminium loungeset. Het is een platform loungeset welke onderhoudsvrij is. Het aluminium frame vraagt geen onderhoud, dus daar heb je 0,0 omkijken naar. De kussens kunnen een regenbui hebben, maar wij raden aan om deze wel naar binnen te halen, mocht je weten dat het gaat regenen. Onbezorgt jaren lang genieten in je tuin op je terras, dan is de Annabella zeker de loungeset die je zoekt.


Annabella loungeset

De Annabella loungeset van garden impressions is een zeer populair tuinmeubel artikel. Hij oogt modern, is gemaakt van moderne materialen en hij is ook nog eens onderhoudsvrij.

Zitcomfort

Één van de meest gehoorde complimenten, gaat over het heerlijke zitcomfort. Er is goed rekening gehouden met de zit verhoudingen, waardoor je een heerlijk lounge gevoel hebt. Daarbij zitten je op 13cm dikke comfortabele kussens en heb je een fijn rugkussen die je ondersteunt.

Onderhoudsvriendelijk

Een ander enorm groot pluspunt, is het onderhoud. Je hebt namelijk geen onderhoud nodig bij deze set, hoogstens dat u een keer met een bezem het zand van de pootjes afveegt, die onder de loungeset zitten.

Afmetingen

Garden Impressions tuinmeubelen worden altijd keurig bij je thuis bezorgt, aangezien het grote tuinmeubelen zijn. Het systeem is zo gemaakt, dat hij nog wel eenvoudig te verplaatsen is naar zijn eindbestemming. Eenmaal op zijn eindbestemming op je terras in je tuin, heb je de volgende afmetingen:

  • 272 x 272 cm hoekloungeset.

  • 92 x 70 cm center element.

  • 84 x 84 cm hocker.

  • 44 cm zithoogte.

  • 76 cm totale hoogte.

  • 92 cm diepte.