malpensa

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De Garden Impressions Costa tuinstoel is ideaal geschikt aan je tuintafel. De tuinstoel Costa is een moderne uitvoering en wordt vaak verkocht in combinaties van 4 of 6 dining stoelen. Geniet van mooie zomeravonden in de Costa tuinstoel en haal alles uit je zomer.

Costa Garden Impressions tuinstoel

De tuinstoel Costa heeft een eigen stijl. De rugleuning loopt hol en is gebogen naar achter. Hierdoor maakt het de stoel comfortabeler dan andere tuinstoelen. De Costa heeft een zitkussen voor extra comfort. Je kunt de stoel verkrijgen in de kleuren passion willow, cloudy grey en new kubu. De Costa wordt vaak gecombineerd met de Salsa tuintafel van 180 of 220 cm. De stoelen schuiven goed aan onder de tuintafel en matchen in kleur.

Wicker vlechtdraad

De Costa tuinstoel van Garden Impressions heeft een aluminium frame met daaromheen wicker vlechtdraad gevlochten. Het is een halfrond wickerdraad van 6,5 mm dik. Onder de poten van de stoel zitten kunststof dopjes ter berscherming. In het zitvlak ligt een weersbestendig kussen. Wij raden aan na gebruik het kussen rechtop in de stoel te plaatsen. Hierdoor komt er minder neerslag in het kussen en droogt het kussen sneller.
Het aluminium frame roest niet en het wicker is gemaakt van kunststof. Kunststof vergaat niet. Beide onderdelen vragen geen onderhoud en dit maakt Costa bijzonder aantrekkelijk in gebruik.

Specificaties

- Weersbestendige kussens
- Aluminium frame
- 2 jaar garantie
- Gratis verzending
- 1 tot 3 werkdagen levertijd
- Kussens afritsbaar: Ja