donau

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met de Donau kun je relaxen, liggen en loungen in een set. De Donau biedt veel verschillende mogelijkheden voor comfort of gezellig met vrienden wat te drinken op je terras. Er zit over de breedte van de loungeset een schaduwdoek, die ook bescherming biedt tegen de wind.

Garden Impressions Donau loveseat

De loveseat Donau van Garden Impressions 5 delig kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt loungen, liggen, zitten in een loveseat of er een kleine loungeset van maken. Met dit tuinmeubel kom je ongestoord de zomer door. De Donau bestaat uit twee losse middenelementen, voetenbank, bijzettafel en 3 zitbank met daarop een winddoek. De set is comfortabel en kun je op verschillende manieren in de tuin plaatsen.

Onderhoud

De Donau is gemaakt van een wicker vlechtdraad met daaronder een aluminium frame. Beide materialen zijn onderhoudsvrij en kunnen tegen de weersomstandigheden. De kussens zijn weersbestendig. Wil je de Donau beschermen met een beschermhoes, dat kan. Er wordt namelijk een hoes meegeleverd bij de loungeset.
Wil je de Donau in de showroom bekijken of heb je vragen over de loungeset. Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij delen graag onze kennis met jou en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Specificaties

- 5 delige loungeset
- Onderhoudsvrij
- Weersbestendige kussens
- 211x78,5xH68/153 cm | 3 zit bank
- 62x70xH68 cm | midden element
- 62x62xH45 cm | voetenbank/hocker
- 30x50xH55,5 cm | bijzettafel
- 11 cm dikte kussen
- 45 cm zithoogte
- 2 jaar garantie
- Inclusief beschermhoes