Seagull

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Samen eten met vrienden en lekker genieten tijdens de zomer in de lounge dining set Seagull van Garden Impressions. Lekker zonnen in de lounge of eten met de diningtafel, het kan met de Seagull set. Ga ontspannend de zomer door met deze heerlijke set van Garden Impressions.

Garden Impressions Seagull kopen

De lounge dining set is in 2 verschillende kleuren beschikbaar en je kunt de korte zijde zowel links als rechts bestellen. Hierdoor past de loungeset in jouw tuin of terras. De Seagull is 205x251 cm en 85 cm hoog. De diningset bestaat uit een hoekbank, eettafel en 2 krukjes. Totaal kun je met 7 personen aan de eetset dineren. De kleuren die beschikbaar zijn is: cloudy grey en havana.

Onderhoudsvrij

Wist je dat de lounge dining set Seagull helemaal geen onderhoud nodig heeft! Er zit een polywood blad op de tuintafel en dit is gemaakt van kunststof. Het wicker wat om de set heen zit gevlochten is ook gemaakt van kunststof. Kunststof kan niet roesten en is makkelijk schoon te maken. Het frame van de Seagull is gemaakt van aluminium en dit roest niet. Wij adviseren om bij de loungeset een beschermhoes van Coverit aan te schaffen. Hiermee bescherm je de set tegen de weersinvloeden en verleng je de levensduur van de set. De levertijd van de loungeset is 1-3 werkdagen en is gratis levering.

Specificaties:

- 205x252xH85 cm | Hoekbank
- 80x150xH69 cm | Eettafel
- 40x40xH38 cm | Diningkrukje
- 6 cm | Breedte armleuning
- 10 cm | Dikte kussen
- Beschikbare kleuren: cloudy grey - havana
- Onderhoudsvrij
- 2 jaar garantie
- Gratis levering