hawaii

24 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

24 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Garden Impressions Hawaii zweefparasol staat in de top 10 meest verkochte zweefparasols van Garden Impressions of is misschien wel de nummer 1 zweefparasol. Je hebt namelijk heel veel keuze als je kiest voor de zweefparasol Hawaii.

Garden Impressions Hawaii zweefparasol

de Garden Impressions Hawaii zweefparasol is eigenlijk voor iedereen de meest geschikte zweefparasol, aangezien je veel varianten hebt waaruit je kan kiezen. Zo heb je de keuze uit 8 kleuren doek en 4 frame kleuren. Ook in vormgeving heb je keuze, want je kan kiezen tussen een vierkante zweefparasol of een ronde zweefparasol. Alle varianten hebben ze verdeelt in 3 Hawaii zweefparasol types: Hawaii big pole, Hawaii the original en de Hawaii S.

Garden Impressions Hawaii big pole zweefparasol

De Garden Impressions Hawaii big pole zweefparasol is de grootste zweefparasol uit de Hawaii serie. De Hawaii big pole zweefparasol wordt ook veel afgenomen door horeca. Door zijn grote reikwijdte van 350x350cm biedt hij veel schaduw aan je gasten op je terras. De Big pole 350x350cm is alleen te verkrijgen in het donker grijs en in een zandkleurig doek, met een royal grey frame.

Garden Impressions Hawaii the original zweefparasol

De Garden Impressions Hawaii the original zweefparasol is de meest populaire zweefparasol en ook de meest grote serie. Je hebt keuze uit 8 kleuren doek, 4 kleuren frame en 2 formaten: vierkant of rond. Kleuren waaruit je kan kiezen zijn: licht grijs, zand, zwart, donker grijs, ecru, taupe, wit en licht blauw. hierbij is de Hawaii the original te koop in het 300x300cm en in het 350cm rond.

Garden Impressions Hawaii S zweefparasol

De Garden Impressions Hawaii S zweefparasol is het instap model. Het doek is 180gr/m2 in vergelijking met 250gr.m2 bij de andere 2 types. Ook het formaat is kleiner, aangezien de Hawaii S te verkrijgen is in 250x250cm of in 300cm rond.

Garden Impressions Hawaii zweefparasol accessoires

Bij de Hawaii zweefparasol van Garden impressions kan je veel verschillende accessoires bestellen. Zo wordt de zweefparasol altijd geleverd exclusief een parasol voet. Een bijpassende parasolvoet begint bij 60kg, maar wij raden aan om minimaal 90kg te nemen. Je kan ook nog kiezen voor 120kg, mocht je op een winderige locatie wonen. Wil ej hem mooi wegwerken, kies dan voor de grondvoet. Deze parasol voet kan je ind e grond wegwerken.

Een parasol beschermhoes beschermd je parasol tegen weer, wind, regen, vogelpoep en losse bladen die het doek en het aluminium frame kunnen beïnvloeden, wanneer je hem niet gebruikt. Wij adviseren dan ook om een parasolhoes erbij te nemen, om de levensduur van je zweefparasol te verlengen.

terrasverwarming die je aan je Hawaii zweefparasol kan koppelen, dat is ideaal als je tot laat of op koudere dagen ook nog lekker buiten wilt zitten. Je hebt de Hawaii bordeaux heater die je warm kan houden op koude moment.

De Hawaii parasol lamp heeft je licht wanneer het buiten donker wordt. Je kan hem koppelen aan het centrale gedeeld onderen Hawaii zweefparasol. Hierdoor kan je nog gezellig door borrelen of gezellig met de kinderen een bordspel doen als het donkerder wordt.