louise

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Garden Impressions Louise tuinstoel, barkruk en tafelframe. Je heb heel wat keuze als je kiest voor de Garden Impressions Louise, aangezien je ook nog kan kiezen uit verschillende kleuren. De Garden Impressions tuinmeubelen serie heeft een retro look, maar bestaat uit moderne materialen. Zo bestaat het frame van de tuinstoelen, barkrukken en het tafelframe uit aluminium. Deze aluminium tuinmeubelen hebben het voordeel dat het lekker ligt is en dat het niet kan roesten. De Louise is dan ook ideaal voor horeca gebruik.

Garden Impressions Louise tuinstoelen

De Garden Impressions Louise tuinstoelen zijn zeer populair. Ze zien er leuk uit en het si een leuke aanbieding die onderhoudsvrij is en makkelijk in gebruik. Je hebt 2 varianten van de Louise tuinstoelen, namelijk de variant met arm leuning en de variant zonder armleuning. Beide Louise tuinstoelen kan je bestellen in 5 kleuren: wit, blauw, oranje, groen en in het grijs. Wil je graag een strak terras hebben, dan kies je voor 1 of maximaal 2 kleuren en die voer je overal door, wil je meer een speels uiterlijk, dan kan je alle 5 de kleuren door elkaar kopen en daar een leuke opstelling van maken. Zoek je bijpassende tuintafels voor op je terras, dan combineer je het Louise tafelframe met een 80x80 vironwood tafelblad/

Garden Impressions Louise barkrukken

De Garden Impressions Louise barkrukken zijn leuk om meer hoogte in je terras te krijgen. Je kan de barkrukken combineren met een Louise bartafel, welke is voorzien van een Vironwood tafelblad. Dit is een kunststof tafelblad, met de uitstraling van hout. De Garden impressions Louise barkrukken zijn voorzien van een armleuning, wat extra comfort mee brengt. De Barkruk is volledig van aluminium, waardoor deze niet kan roesten en lekker licht is. Hij is ook ideaal voor horeca gebruik.

Garden Impressions Louise tuintafel

De Garden Impressions Louise serie is ideaal voor horeca gebruik, aangezien de stoelen, tafels, barkrukken allemaal onderhoudsvrij zijn omdat het uit aluminium bestaat. Hierbij heeft Garden impressions ook bijpassende terrastafels van 80x80cm en bijpassende bartafels. uiteraard kan je ook kijken naar een andere tuintafel uit ons assortiment.