mexico

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Garden Impressions Mexico tuinstoelen & tuintafel zijn mooie verschijning voor op je terras in je tuin. De zijn de Mexico tuinstoelen traploos verstelbaar en te verkrijgen in 3 verschillende kleuren. De Mexico tuintafel is te verkrijgen in 3 kleuren en 3 formaten. De Mexico is een mooie serie uit de Garden impressions tuinmeubelen collectie.

Garden Impressions Mexico tuinstoelen

De Garden Impressions Mexico tuinstoelen kan je krijgen in het New Kubu, Passions Willow en in het organic grey wicker. Alle Garden Impressions tuinstoelen uit de serie Mexico wordt standaard geleverd inclusief een comfortabel zitkussen. Doormiddel van een hendel links van de stoel, kan je de rugleuning traploos verstellen doormiddel van een gasveer. Door het kussens en de verstelbare rugleuning heb je een zeer comfortabele tuinstoelen die makkelijk in gebruik is en onderhoudsvrij.

Garden Impressions Mexico tuintafel

De Garden Impressions Mexico tuintafel is een stoere teak tuintafel.Je kan deze Garden Impressions teak tuintafel krijg in 3 lengtes: 200cm, 240cm of in een lengte van 300cm. Elke Mexico tuintafel heeft een breedte van 100cm en een hoogte van 76cm. Kies je voor de Mexico, dan heb je de keuze uit 2 kleuren: naturel en grey. De laatste variant ziet eruit als teakhout wat verweert is en daarbij een grijze kleur heeft gekregen. De naturel tafel is onbehandeld en heeft een mooie warme kleur teak.