milwaukee

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

10 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Garden Impressions Milwaukee lounge dining is een populaire lounge dining serie van Garden Impressions. Hij is te koop in 3 kleuren wicker en per kleur: earl grey, passions willow en cloudy grey weer verkrijgbaar is verschillende opstelling die je zelf zo groot of klein kan maken als je zelf wilt. Je hebt namelijk 9 elementen die je met elkaar kan combineren om juist die tuinset samenstelling te maken die jij wilt hebben in je tuin op je terras.

Garden Impressions Milwaukee lounge dining

Ben je opzoek naar een leuke aanbieding, dan moet je zeker even kijken naar de Garden Impressions Milwaukee lounge dining. De basis hoek lounge dining set heeft een lengte van 237cm bij 237cm. Hierbij biedt je dan plek aan 5 personen en met wat schuiven aan 6 personen. Wil je royaal blijven zitten, dan kan je hem nog uitbreiden met bijvoorbeeld een extra center zit-element of Milwaukee tuinstoelen. Betreft de Milwaukee tuinstoelen, daar heb je nog keuze in. Je kan kiezen uit een lounge stoel, een lounge stoel met verstelbare rugleuning en de basis tuinstoel.

Garden Impressions lounge dining Milwaukee

Ga je de Garden Impressions lounge dining Milwaukee kopen, dan kan je kiezen uit de hoek lounge dining of uit de stoel bank lounge dining variant. Beide opstellingen hebben een heerlijk zitcomfort, dus het is echt persoonlijk welke opstelling je mooie en beter vindt passen in je tuin op je terras. Alle Garden Impressions tuinmeubelen hebben hetzelfde garantie termijn van 2 jaar. Het frame is hierbij van aluminium wat niet kan roesten en het wicker is van kunststof. In de winter haal je alleen even de tuinkussens naar binnen en de rest laat je buiten staan, eventueel met een beschermhoes er overheen.