Morgana

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Garden Impressions Morgana loungeset zou je ook kunnen zien als een lounge dining set, waar je lekker aan kan eten, drinken, borrelen of werken. De Garden impressions Morgana lounge dining / loungeset bestaan uit een combinatie van Vironwood en aluminium. Beide materialen zijn onderhoudsvrij en weerbestendig en kunnen dus rustig buiten blijven staan op je terras in je tuin. Vironwood is een kunststof die de uitstraling heeft van teakhout. Je hebt er geen onderhoud aan en dat is ideaal en je krijgt er 3 jaar garantie op. Je kan deze set goed combineren met andere Garden Impressions tuinmeubelen.

Garden Impressions Morgana loungeset

De Garden Impressions Morgana loungeset / lounge dining heeft een zithoogte van 47cm en heeft kussens met een dikte van 12cm. Wanneer je de Garden Impressions Morgana wilt kopen, houd dan rekening met de volgende minimale afmetingen. De lange zijde van de Morgana lounge dining is 297cm en de korte zijde is 210cm. Deze hoek loungeset heeft een diepte van 85cm.

Garden Impressions Morgana lounge dining

Een lounge dining set komt altijd met een tuintafel. De tuintafel bij de Morgana lounge dining meet een lengte van 165cm, een breedte van 98cm en een hoogte van 68cm. Wanneer je de Morgana lounge dining koopt, merk je dat je er veel meer uur in gaat door brengen, aangezien je er lekker in kan lounge, maar ook met je gezin er in kan eten. Vergelijkbare alternatieven van de Morgana zijn de Garden Impressions Vision en Dream lounge dining of de Garden Impressions Bali loungeset.