orangebird

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Garden Impressions Orangebird loungeset is te verkrijgen in 3 wicker kleuren, namelijk in het: shadow grey, organic grey en in het new kubu wicker. De Garden Impressions loungeset Orangebird is zeer populair, doordat hij er zeer leuk uitziet, heel lekker zit en ook nog eens scherp geprijsd is. De Orangebird loungeset is echt een leuke aanbieding.

Garden Impressions Orangebird loungeset

De Garden Impressions Orangebird loungeset kan je makkelijk groter maken met extra center elementen. Elk center element is 1 extra zitplek. De basis hoek loungeset is geschikt voor 5 personen + een lounge stoel heb je plek voor 6 personen. Plaats je 1 extra center element erbij, dan heb je een heerlijke loungeset voor 7 personen. De basis hoek loungeset heeft een grote van 241cm bij 241cm je kan hem dus altijd groter maken als je wilt. Op Garden Impressions tuinmeubelen krijg je 2 jaar garantie.

Garden Impressions loungeset Orangebird

De Garden impressions loungeset Orangebird is te vergelijken met de Garden Impressions Silverbird loungeset. Het verschil hierin is, dat de Orangebird dubbele halfrond wicker gevlochten is en de Silverbird is enkel gevlochten. Beide loungesets kan je eenvoudig groter maken en dat is de kracht van deze loungesets.