osborne

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Garden Impressions Osborne tuinstoelen, tuintafel en tuinbank zijn te koop als set, maar ook heel goed individueel te combineren met andere Garden Impressions tuinmeubelen. De kleuren waarin deze tuinmeubelen te koop zijn, passen heel goed bij andere tuinset samenstellingen. Zowel op de tuinstoelen als de tuintafel krijg je minimaal 2 jaar garantie.

Garden Impressions Osborne tuinstoelen

De Garden Impressions Osborne tuinstoelen zijn populair, omdat ze lekker zitten, mooi eruit zien en omdat ze een leuke aanbieding zijn waar je veel keuze in hebt. Je hebt de keuze uit 10 verschillende tuinstoelen in deze serie. Daarbij heb je de keuze uit 5 kleuren en 2 verschillende type tuinstoelen. Laten we het eerst hebben over de kleuren:

Kleuren - Passions Willow - New Kubu - Havanna sand - Cloudy Grey - Organic grey

Type tuinstoel - Verstelbare tuinstoel dmv traploze gasveer - Niet verstelbare tuinstoel

Garden Impressions Osborne tuinbank

De Garden Impressions Osborne tuinbank is in dezelfde wicker kleuren te bestellen als de Osborne tuinstoelen, waardoor je die mooi kan combineren. Je kan dus aan de ene kant van de tuintafel een 3-zits tuinbank zetten en aan de andere kant 2 heerlijke tuinstoelen. Hierdoor heb je een heerlijke tuinset, waar je met 5 mensen aan kunt zitten. De dikke comfortabele tuinkussens die je er standaard bij krijgt, zorgen voor extra comfort.

Garden Impressions Osborne tuintafel

De Osborne tuintafel is ook te verkrijgen in de eerder genoemde 5 kleuren. Hierbij is de Osborne tuintafel altijd uitgerust met een polywood tafelblad. Dit tafelblad heeft de uitstraling van hout, maar het de eigenschappen van kunststof. Hierdoor heb je er dus geen onderhoud aan. Deze Garden Impressions tuintafel heeft altijd een lengte van 180cm en een breedte van 107cm.