Robusto

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Garden Impressions Robusto

De Garden Impressions Robusto tuintafels zijn een goede aanbieding. Ze hebben een mooie industriële uitstraling door het aluminium tafelframe in de kleur carbon black. Het tafelblad is van onderhoudsvrij Vironwood in de kleuren vintage grey of vintage teak. Koop je de Garden Impressions Robusto tuintafel aanbieding, kun je kiezen uit de 200 cm of 240 cm.

Robusto tuintafels

De Garden Impressions Robusto tuintafels zijn populair en worden veel verkocht. Het design is erg mooi, maar ook de gebruikte materialen, maken het een goede aanbieding. Zo is het tafelblad van Vironwood. Vironwood lijkt op echt teakhout, maar het mooie is dat het een kunststof is. Je hebt dus geen scheuren in je hout, geen onderhoud eraan en het verkleurd ook niet. Alle negatieve eigenschappen van teak worden dus vervangen en je houdt de positieve punten over.

Robusto tuintafel 200 cm

De 2 meter lange Garden Impressions tuintafel Robusto heb je in 2 kleuren.

  • Vintage teak 34090JC.
  • Vintage grey 34094JC. 

In beide gevallen is de tafel 100 cm breed en heeft die een hoogte van 76 cm. De onder doorschuif hoogte is 68,5 cm. Dit is makkelijk om te weten, voor als je nog tuinstoelen erbij wilt kopen. De lengte ruimte tussen het X aluminium frame is: 151 cm.

Robusto tuintafel 240 cm

De 240 cm lange tuintafel Robusto biedt zitplek aan 8 tot 10 personen. Het heeft een onderhoudsvrij aluminium frame met een Vironwood tafelblad. Dit tafelblad is net als de 2 meter variant te koop in 2 kleuren: 

  • Vintage teak 34092JC.
  • Vintage grey 34096JC.

Ook bij de tuintafel van 240 gelden dezelfde afmetingen: 

  •  76 cm hoogte.
  • 100 cm breedte.
  • 68,5 cm onder doorschuif hoogte.
  • 190 cm ruimte tussen het X aluminium frame.

Vironwood

Het tafelblad is van Vironwood. Vironwood is een heel mooi onderhoudsarm materiaal en brengt meerdere voordelen met zich mee. Het heeft de uitstraling van het mooie teakhout, in combinatie met de voordelen van kunststof. Vironwood werkt dus niet, zet niet uit en krimpt ook niet. Je kunt geen scheuren in het tafelblad krijgen en het zal ook niet binnen de kortste keren verkleuren? Dit zijn de negatieve eigenschappen van teakhout en Vironwood heeft deze allemaal niet. Zorgeloos en onderhoudsvrij, genieten van een prachtige Vironwood tuintafel.

Recyclebaar

Een andere groot pluspunt is dat Vironwood volledig gemaakt is van gerecycled kunststof. Het is dus een eerlijk materiaal en het gaat het kappen van hardhout bossen tegen. Het is de toekomstige vervanger van het natuurlijke teakhout.