Roman

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Garden Impressions Roman tuintafel is een mooi robuuste houten tuintafel. Voor de Roman houten tuintafel is het dikke stevige onderframe zeer kenmerkend en geven de Garden Impressions Roman een eigen gezicht. Het voordeel van dit frame is dat de hoeken vrij zijn van het frame. Hierdoor kan je rondom de hele tuintafel zitten, zonder dat de tafelpoot in de weg zit.

Garden Impressions Roman tuintafel

De Garden Impressions Roman tuintafel heb je in 2 kleuren en in 3 formaten. Het begint bij een lengte van 180cm, waarna je ook nog kan kiezen voor een lengte van 220cm en de grootste variant is de Roman tuintafel van 300cm. De breedte is bij elke houten tuintafel gelijk, namelijk: 100cm met een hoogte van 76cm.

Betreft de kleuren, je kan kiezen uit naturel teak of uit grey teak. De eerste variant heeft de warme sfeervolle teak kleur, de tweede variant is de kleur die je hebt bij verweerd teakhout. Deze grijze kleur is ook heel populair. Naast deze prachtige tuintafel, zijn er nog meer Garden Impressions tuinmeubelen waarmee jij je terras kan aankleden. Denk aan bijpassende tuinstoelen, zodat je een mooie tuinset kan maken. Of plaats een lekkere loungeset aan de andere kant van de tuin.