salsa

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Garden Impressions Salsa tuintafel staat in de top 10 best verkochte tuintafel van Garden impressions. Dit komt onder andere doordat het een goede aanbieding is met zijn scherpe prijs, maar ook omdat er veel keuze is en hij er modern en strak uit ziet. De tuintafel Salsa van Garden impressions heeft een spraystone tafelblad, welke de looks heeft van steen. Het voordeel van dit materiaal is, dat het goedkoop, onderhoudsvrij, stevig is en het er ook nog leuk uit ziet. Je hebt dus de looks van steen, maar niet het gewicht en de meerprijs ervan, ideaal dus.

Garden Impressions Salsa tuintafel

De Garden Impressions Salsa tuintafel komt uit de aluminium collectie van Garden Impressions. Aluminium heeft als voordeel dat het niet roest. Een ander voordeel is dat het lekker ligt is, waardoor jij de tafel nog kan verplaatsen op je terras. Wanneer je kiest van de tuintafel Salsa van Garden impressions, dan heb je ruim te keuze, aangezien er 7 varianten zijn. Hierbij heb je 3 formaten waaruit je kan kiezen: 160x90cm, 180x100cm en de grootste variant is 220x100cm. De hoogte van de tuintafel is standaard, namelijk 75cm. De kleuren waaruit je kan kiezen zijn beperkt tot 2 kleuren: royal grey en carbon grey. Er is daarbij nog 1 uitzondering, dat is de Garden Impressions Torino tuintafel 180x100cm in de kleur sand/ kubu polywood.

Garden Impressions Salsa tuinset

De Garden Impressions Salsa tuintafel kan je perfect combineren met andere Garden Impressions tuinmeubelen. Zo zijn er veel tuinstoelen die gecombineerd kunnen worden met deze mooie tuintafel. Er zijn 2 type tuinstoelen van Garden Impressions die veel gecombineerd worden met deze tuintafel en dat zijn de: Garden Impressions Almaty tuinstoelen en de Garden Impressions Osborne tuinstoelen. Deze worden er vaak bijbesteld aangezien je veel keuze hebt in kleuren en vormgeving.