tennessee

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Garden Impressions Tennessee loungeset / lounge dining komt uit de all weather collectie van Garden Impressions. De tuinkussens op deze Tennessee bestaan uit textileen hoezen en de vulling is gemaakt Easy Dry Foam. Mocht de regendruppel door de hoes heenkomen, dan zorgt het Easy Dry Foam, wat een verticaal buizen structuur heeft, dat die druppel snel naar beneden wordt afvoert. Hierdoor kan je vrij snel na een regenbui weer heerlijk plaatsnemen in je Garden Impressions loungeset Tennessee.

Garden Impressions Tennessee loungeset

De Garden Impressions Tennessee loungeset is te koop in 4 verschillende wicker kleuren. In 2017 is daar de Garden Impression Tennessee loungeset cloud grey bijgekomen. Een lichte zomerse kleur wicker, gecombineerd met een donker grey all weather tuinkussen. De andere 3 wicker kleuren zijn: passion willow, new kubu en organic grey. De Tennessee is 1 van de grootste series uit de Garden Impressions tuinmeubelen collectie. Je hebt namelijk de keuze uitL 10 verschillende elementen, verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Deze 10 Tennessee elementen kan je universeel met elkaar combineren, dus de opstellingen zijn eindeloos.

Garden Impressions loungeset Tennessee

De Garden Impressions loungeset Tennessee is een leuke aanbieding die in elke tuin past op elk terras. Je hebt zoveel keuze in kleuren en je kan zelf bepalen of je hem samenstelt als een 2, 4, 6, 8, of +10 persoons loungeset. Het is een 100% all weather loungeset met zitkussens van rond de 14cm dik. Hierdoor geeft hij je veel comfort.

Garden Impressions Tennessee lounge dining

Kies je er voor om de Garden Impressions Tennessee lounge dining te kopen, dan combineer je 2 tuinmeubelen met elkaar. Je hebt dan namelijk een kruising tussen een tuinset en een loungeset. Door bij de Tennessee een tuintafel te plaatsen kan je namelijk heerlijk dineren. Je maakt ook veel meer gebruik van je tuinmeubel, aangezien je hem kan inzetten voor meerdere doeleinde. Eten, lounge, werken, borrelen etc.