Torino

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Garden Impressions Torino tuintafel heeft een Vironwood tafelblad waar je 3 jaar garantie op krijgt. Vironwood is een kunststof, maar heeft de uitstraling van teakhout. Hierdoor heb je wel de looks maar de niet lasten van het onderhoud, dus echt ideaal als je niet van schuren en lakken houdt. Het frame onder de tuintafel Torino van Garden impressions is van aluminium en verkrijgbaar in 3 kleuren: mat royal grey, carbon grey en in het mat zand. Hierbij heb je de keuze uit 2 afmetingen: 180x100cm en in het 230x100cm, hierbij hebben allebei de tuintafels de standaard tuintafel hoogte van 75cm.

Garden Impressions Torino tuintafel

De Garden Impressions Torino tuintafel is zeer populair en dat komt doordat het een leuke aanbieding is, weinig onderhoud vraagt door het gebruik van Vironwood en het een eigen design heeft. Door het eigen design lijkt het niet op een standaard tuintafel die je bij iedereen in de tuin op het terras ziet staan. De 4 tafelpoten staan iets schuin onder de tuintafel en dat maakt hem net iets anders. Net als alle andere Garden Impressions tuinmeubelen krijg je 2 jaar garantie op de tuintafel en op het Viron tafelblad 3 jaar.

Garden Impressions Torino tuinset

De Garden Impressions Torino tuintafel wordt vaak gecombineerd met Garden impressions tuinstoelen, waardoor je een mooie tuinset hebt op je terras. Tuinstoelen die vaak gecombineerd worden met deze Garden impressions tuintafel, zijn de: Garden Impressions Almaty tuinstoelen en de Garden Impressions Osborne tuinstoelen. Deze wicker tuinstoelen zijn te bestellen in 5 kleuren, waardoor je altijd wel een bijpassende tuinstoelen kan vinden.