Venezuela

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Garden Impressions Venezuela tuintafels

De Garden Impressions Venezuela tuintafels, zijn rond en volledig van teakhout. De beste aanbiedingen op deze tuintafel, geniet je in combinatie met Garden Impressions tuinstoelen. De Venezuela is altijd een ronde tuintafel met een diameter van 140 of 160 cm. Eigenlijk elke tuinstoel past aan de Garden Impressions Venezuela tuintafel, dat maakt het makkelijk om een keuze te maken.

Welke varianten zijn er van de Garden Impressions tuintafel Venezuela?

Je hebt 4 keuzes als je deze mooie teak tafel wilt kopen. Dit is onderverdeeld in 2 kleuren en 2 formaten. hieronder vind je de opties:

 • 72030SJ naturel teakhout 140 cm rond.
 • 72032SJ naturel teakhout 160 cm rond.
 • 72036SJ grey teak 140 cm rond.
 • 72034SJ grey teak 160 cm rond.

Hoeveel tuinstoelen passen er om mijn ronde tuintafel?

Bij de teakhouten tuintafel Venezuela is het heel makkelijk, omdat je maar 2 maten hebt. Hieronder vind je per maat, hoeveel tuinstoelen er omheen passen?

 • 140 cm rond = 4 tot 5 tuinstoelen.
 • 160 cm rond = 6 tot 7 tuinstoelen. 

Teakhouten tuintafel onderhouden

Wij adviseren om je Garden Impressions teakhouten tuintafel 2x per jaar te behandelen. Dit kun je het beste doen met een teak shield of een teak protector. Teak onderhoudsmiddelen zorgen voor een langere levensduur. Ze verminderen de invloeden van vocht, vuil en de aangroei van mossen/ groene aanslag. Een teak shield is soort water en vuilafstotend materiaal. Een teak protector verzadigt het teakhout, waardoor vocht niet meer in het hout kan doordringen. Voor de grey teak variant, raden wij de instant grey” teak protector aan.

Natuurlijke eigenschappen van teakhout

Elke houten tuintafel is uniek, aangezien het gemaakt is van een natuurlijk materiaal. Dit betekend dat je houtnerven tegen komt en je zou kunnen zien waar een tak ooit heeft gezeten. Dit maakt zo’n tafel alleen maar mooi en natuurlijk. Een eigenschap is ook dat teakhout vergrijsd en dat eventuele haarscheuren ontstaan. Hout teakhout is wel gedroogd en daarna in elkaar gezet, waardoor haarscheuren niet of nauwelijk voorkomen.

Garantie

Je krijgt 2 jaar garantie op de Venezuela tuintafels van Garden Impressions. Dit is op de constructie en op productiefouten. Mocht je tuintafel bijvoorbeeld vergrijzen, is dit geen garantie, aangezien dit een natuurlijke eigenschap is van teakhout.

 

Tip: wil je het vergrijzen vertragen. Gebruik een teak protector. Ook de tuintafel in de winter droog wegzetten helpt. Schuur in het voorjaar het tafelblad weer voorzichtig op en de mooie honing bruine kleur komt weer tevoorschijn.

Aanbiedingen

Wij hebben al een aanbieding op de Venezuela, maar je kan nog meer korting krijgen. Dit kan met combinatie deals. hierbij krijg je extra korting op de Venezuela tuintafel, omdat je er bijpassende garden impressions producten erbij koopt. Mere producten is dus ook meer korting. Voor een leuke combinatie deal, kun je eens denken om deze aanbieding te combineren met 1 van de onderstaande bijpassende producten van Garden Impressions:

 • Tuinstoelen.
 • Hawaii zweefparasol.
 • Stokparasol.
 • Buiten vloerkleed.
 • Terrashaard.
 • Heater.

Heb je zelf een leuke combinatie deal samengesteld? geef hem ons door, dan maken wij een combinatiekorting op maat.

Details:

 • 2 jaar garantie.
 • Teakhout.
 • 140 of 160 cm rond.
 • 77 cm hoogte.

Bezorging:

De Garden impressions tuintafel Venezuela wordt snel bij je thuisbezorgd. Doorgaans hanteren wij in Nederland op werkdagen: voor 12:00 besteld, volgende werkdag geleverd. Naar België rekenen wij 1 werkdag extra. Onze transporteur stemt de bezorging met je af zodat je goed weet, wanneer de tafel bezorgd wordt. Het enige wat je thuis nog moet doen, is de tafelpoten er onder schroeven, dit is erg eenvoudig. Ook bezorgen wij in Duitsland of andere landen. Vragen hierover, neem contact met ons op.

Over het tuinmeubelen merk Garden Impressions

Garden Impressions bestaat al meer dan 25 jaar en is een Nederlands tuinmeubelmerk. Door de grote collectie en het grote productievolume, weten ze voordeliger te produceren. Je ziet dan ook dat Garden Impressions tuinmeubelen kwalitatief beter zijn, dan prijs vergelijkbare tuinmeubelen. Ook de service en garanties, worden goed opgelost bij Garden Impressions tuinmeubelen.

Meer informatie of nog vragen?

Heb je nog meer vragen, of heb je een goed voorstel voor een aanbieden of is iets nog niet helemaal duidelijk? Vraag het ons. Wij weten alles over de Garden Impressions Venezuela tuintafel en Garden Impressions tuinmeubelen.