Vigo

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Garden Impressions Vigo tuintafel bestaat uit een aluminium frame en een polywood tafelblad. De tafelpoten zijn van aluminium welke je kan bestellen in 3 kleuren: zand, royal grey en carbon grey. Het voordeel van aluminium is dat het niet roest en lekker ligt is. Hierdoor is het een ideaal metaal om buiten te laten staan en praktisch in gebruik. Dat is ook de reden waarom je dit veel terug ziet komen in Garden Impressions tuinmeubelen. Het polywood tafelblad is een kunststof met de uitstraling van hout, hierdoor is het onderhoudsvrij en makkelijker in gebruik dan een houten tuintafel.

Garden Impressions Vigo tuintafel

De Garden Impressions Vigo tuintafel is een leuke aanbieding en verkrijgbaar in 2 formaten. Je kan namelijk kiezen uit een 160x90cm tuintafel of uit een 230x100cm tuintafel. In beide gevallen is de hoogte rond de 75cm, dat is een standaard tuintafel hoogte. Een leuk detail is dat de poten iets schuin staan, waardoor de tuintafel Vigo van Garden Impressions een eigen gezicht krijgt. De Garden Impressions Torino tuintafel heeft dit ook, echter de formaten zijn anders en het tafelblad is van Vironwood. Vironwood is ook een kunststof, maar heeft echt de uitstraling van teakhout.

Garden Impressions Vigo tuinset

Met de Garden Impressions Vigo tuintafel kan je een hele leuke tuinset samenstellen. Een tuinstoelen die veel gecombineerd worden met de de Vigo zijn de Garden Impressions Osborne tuinstoelen en de Garden Impressions Almaty tuinstoelen.