Golden care

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Golden care

Golden Care helpt je om je eigen tuinmeubelen in goede conditie te houden je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je tuinmeubelen genieten. Na een warme gezellige avond of tuinfeest komt er ook de tijd voor onderhoud of schoonmaak. Met Golden Care kun je makkelijk je meubels schoonhouden of schoonmaken. Iets morsen op je tuinmeubelen is geen probleem met Golden Care.   

Golden Care onderhoudsmiddelen koop.

Golden Care onderhoudsmiddelen:

  • Maakt schoon
  • Beschermt
  • Herstelt


Met Golden Care bescherm en onderhoud je tuinmeubelen die zijn gemaakt van FSC Teakhout, natuursteen en andere natuurlijke materialen.


Teak protector

Teak is een tropisch hardhout dat erg duurzaam is en goed weerbestendig. Teakhout kan langere tijd  mee, om nog langer te genieten van je teakhout zouden 2 onderhoudsbeurten per jaar voldoende zijn. Teak zou na langere tijd kunnen verkleuren daarom heeft Golden Care de Teak protector. Zo blijft teak eenvoudig langer mooi. Als u voor teak protector kiest, zorgt het ervoor dat uw teak een mooie warme kleur krijgt en niet zwart of grijs verkleurt. Bovendien zorgt de teak protector 100 % tegen de zon.


Teak shield

Teak shield brengt bijna een onzichtbare beschermlaag op uw meubelen. Met Teak shield voorkom je  vlekken van eten en drinken in uw tuinmeubelen. Dus als u een keer per ongeluk iets morst trekt het niet in je meubel.


Teak protector

Teak protector en teak shield zijn erg handig maar als u er uiteindelijk niet voor kiest en uw tuinmeubel verkleurt toch is er altijd nog een oplossing. Teak Cleaner maakt eenvoudig schimmels en algen dood in uw teakhout. Teak cleaner is ook om de kleur in ouden conditie te brengen. Nadat het u is gelukt om de schimmels en algen uit uw Teakhouten meubel te krijgen raden we u aan om toch teak protector of teak shield te gebruiken.


De BBQ cleaner

De BBQ cleaner verwijdert gemakkelijk vuil en vet. Door de cleaner is je BBQ weer gloed als nieuw en kun je weer een lekkere warme zomerse avonden lekker vlees op de BBQ leggen.


Natuursteen cleaner

De natuursteencleaner reinigt vet dat diep in de meubels zit. Ook ander vuil dat in uw meubels zit kunt u verwijderen met Golden Care.
RVS beschermer & Roestvoorkomer

Op een dag zou het zo kunnen zijn dat uw tuinmeubelen gaan roesten. Dat is natuurlijk moeilijk te voorkomen. Maar je kunt het proces wel vertragen. Met RVS beschermer & Roestvoorkomer gaan uw meubels veel langer mee. Handig is dat de RVS beschermer & Roestvoorkomer minder omkijk nodig heeft aan je tuinmeubelen.


Golden Care reiniger & Roestverwijderaar

Golden Care reiniger & roestverwijderaar maakt schoon en verfraaid de RVS. Met de reiniger & roestverwijderaar kan de roestaanslag gemakkelijk verwijderd worden.

Als je onderhoudsmiddelen gebruikt gaan uw tuinmeubels langer mee! Dus kunt u extra lang genieten! Golden Care is dus erg belangrijk voor uw tuinmeubels en andere producten. Alle producten van Golden Care zijn ecosafe dat betekent dat er geen chemische stoffen in verwerkt zijn en ze erg milieuvriendelijk zijn en daardoor erg veilig te gebruiken.