Grosfillex

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grosfillex bekende naam voor kunststof producten

Grosfillex blinkt uit in kunststof producten voor in de tuin, binnen de enorme collectie vinden we kunststof tuinstoelen, stapelstoelen, tuintafels maar natuurlijk ook veel meer. Grosfillex kijkt goed naar de trends op het gebied van tuinmeubelen en speelt hierop in door steeds nieuwe kleuren en producten aan haar collectie toe te voegen. Een succes dat is gebaseerd op een unieke strategie Reeds meer als een halve eeuw een bekende naam voor kunststof tuinmeubelen. Deze in 1927 opgerichte Franse onderneming is wereldwijd aanwezig in meer als 100 landen, en is als merk al jarenlang een van de bepalende leveranciers is op het gebied van kunststof tuinmeubelen. Grosfillex staat bekend als producent van kunststof tuinmeubelen in de huiselijke omgeving, maar ook voor de projectmarkt en daarbij trouw is gebleven aan de waarden en tradities van het ambacht.

Innovatie en klanttevredenheid

Grosfillex heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kunststof tuinmeubelen, met de blik altijd ingesteld op innovatie en het streven naar tevredenheid van de consument. Door een combinatie van technologisch vakmanschap van een materiaal (kunsthars), heeft het industriële en commerciële universum van Grosfillex zich gevormd. Het merk heeft zich vanaf het ontstaan gericht op verbetering van het leefmilieu via steeds beter ontwikkelde, meer comfortabele, functionele en duurzame producten .Daarom probeert Grosfillex voortdurend haar prestaties op alle niveaus te ontwikkelen: een verbetering van de productie van kunstharsen om een steeds voortreffelijker kwaliteit te ontwikkelen, een design dat de trends zo dicht mogelijk benadert, een beperking van gebruikte energieën…met één hoofdgedachte: voortdurende afstemming op de behoeften van de consument en oog voor het behoud van het milieu. Daar milieubehoud vanaf het begin deel heeft uitgemaakt van de ethiek van de onderneming, heeft Grosfillex in 2000 het programma van duurzame ontwikkeling van Vinyl 2010 gelanceerd. Grosfillex en de mensen die elke dag aan haar succes meewerken zijn voortdurend op zoek naar oplossingen om u gezonde, niet-schadelijke en recycleerbare producten te bieden.


De 4 pijlers van Grosfillex

Sinds de oprichting van de onderneming berust het succes van Grosfillex op 4 essentiële pijlers:

  • de waarde van de mensen die elke dag aan het succes van het merk werken en daarbij de tradities niet uit het oog verliezen;
  • het gebruik van één materiaal: kunsthars;
  • de ontplooiing van één universum: de woonomgeving;
  • één hoofdgedachte: innovatie.

Grosfillex geeft haar slogan perfect gestalte: "een materiaal om beter te leven".