alice

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Hartman Alice tuinstoelen zijn populair en mensen kopen deze tuinstoel omdat ze lekker zitten, degelijk is en omdat het een leuke aanbieding is. De Alice tuinstoelen hebben een aluminium frame in de kleur xerix, dit is een donker antraciet kleur en past mooi bij het textileen wat je terug vindt op het zit en rugvlak. Hartman tuinmeubelen zijn populair omdat ze degelijk zijn, er leuk uitzien en het daardoor een goede prijs kwaliteit verhouden hebben.

Hartman Alice tuinstoelen

Je hebt 4 soorten van de Hartman Alice tuinstoel, hierdoor vind je altijd wel een passende buiten stoel voor op je terras in je tuin. het voordeel is dat ze allemaal 100% weerbestendig zijn en ook in de regen buiten kunnen blijven staan. 3 van deze hebben een armleuning die is afgewerkt met teakhout en 1 met een aluminium afwerking op de armleuning.

Hartman Alice relax

De Alice relax is een recliner tuinstoel, waarbij ook nog een voeten ondersteuning vast zit. Hij is ideaal als je even languit wilt liggen in je tuinstoel, om even te slapen of om een boekje te lezen. Het gebruikte hout op de armleuningen is net als bij de anderen van FSC teak.

Hartman Alice dining

Waar de dining sterk in is in vergelijk met andere tuinstoelen, is dat deze een zeer hoge rugleuning heeft. Hierdoor wordt je rug, je schouders en je nek beter ondersteunt en dat zorgt voor een meer ontspannen zit. Deze tuinstoel is onder andere zeer prettig als je een zwakke rug hebt of al rugproblemen hebt.

Hartman Alice recliner

De recliner in deze serie heeft dezelfde eigenschap als de dining. Een lekkere hoge rugleuning die je beter ondersteun en je rug ontlast. Het fijne daarbij, is dat de rugleuning verstelbaar naar achteren is. Hierdoor kan je heerlijk even zonnen of ontspannen, dat leuke boek lezen in de tuin op je terras. De hogere rugleuning is ook een groot voordeel voor de wat langere mensen.

Hartman Alice comfort recliner

De comfort recliner is de uitgeklede recliner in deze serie. Hij heeft aluminum armleuningen in plaats van teak hout. Het voordeel is dat dit helemaal geen onderhoud vraagt. Teakhout heeft namelijk altijd een beetje onderhoud nodig, dit vind je ook terug in ons assortiment onderhoudsmiddelen.