Concept

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Hartman Concept tuintafel is zeer populair en is te koop in veel verschillende formaten. Zo begint de Concept tuintafel bij een lengte van 100 cm en deze kan oplopen tot een totale lengte van 240 cm. Hierdoor heb je de mogelijkheid om deze tuintafel te bestellen voor een kleine samenstelling van 2 personen, tot een tuintafel voor 10 a 12 personen. Hartman tuinmeubelen maakt al meer dan 40 jaar buitenmeubelen van een uitstekende kwaliteit en dat zie je ook in dit product terug.

Hartman Concept tuintafel

Wil je de Hartman Concept tuintafel kopen, dan maak je een goede keuze. Het is namelijk een hele degelijke tuintafel die er mooi uitziet, maar die ook in veel verschillende formaten te bestellen is. Wat de Concept tuintafel uniek maakt, zijn de inlegstenen. Ze doorbreken het standaard tafelblad op een teakhouten tuintafel en dat geeft een leuker aanzicht. Het is tevens makkelijk als je warme dingen op tafel wilt zetten.

Concept tuintafel 100x100 cm

De 100x100 Concept van Hartman is een leuke buitentafel voor een kleine tuin of een klein terras. Hij biedt plek aan 2 tot 4 personen. Voor een klein gezelschap is dit een ideaal formaat om lekker buiten aan te dineren. In het center van het teakhouten tafelblad vind je de inleg steen die zo kenmerkend is voor deze buitentafel.

Concept tuintafel 160x90 cm

De tweede in de rij is de 100x160 cm. Deze is voorzien van 2 inleg stenen die hem mooi symmetrisch maken. Je kan aan de lange zijde 2 tuinstoelen kwijt, waardoor je goed met 4 personen eraan kan eten. Komt er meer bezoek, dan kan je deze aan de korte zijde erbij zetten.

Concept tuintafel 180x100 cm

De een na grootste van het stel is de 180x100 cm. De 180cm heeft net als de 160 cm lange tuintafel 2 inlegstenen welke de zo typisch zijn voor deze tuinmeubelen. Je kan bij deze tafel aan de lange zijde 3 tuinstoelen plaatsen, waardoor je met 6 personen lekker buiten kan eten.

Concept verstelbare tuintafel 180-240x100 cm

Dit is de meest praktische uit het rijtje, mits je er de ruimte voor hebt. je kan hem standaard neerzetten in het formaat 180x90 cm en mocht er meer bezoek langskomen, dan maak je hem makkelijk langer, door het plaatsen van een extra tafelblad in het centrale gedeelte van de tafel. Je schuift de basis tafelbladen uit elkaar waarbij het extra tafelblad er tussen kan. Hierdoor bereik je een maximale lengte van 240 cm. De uitschuifbare tafel heeft altijd maar 2 inlegstenen.

Concept tuintafel 240x100 cm

De grootste uit deze serie is de 240x100 cm, deze heeft 3 inlegstenen welke evenredig over de tafel zijn verdeelt. Heb je een groot terras en eet je regelmatig met 8, 10 of 12 personen buiten, dan is deze 240cm teak tuintafel de ideale match.

Bijpassende tuinstoelen

Tuinstoelen die vaak gecombineerd worden bij de Concept zijn de Hartman Sophie en de Hartman Da Vinci.