Jamie Oliver

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hartman Jamie Oliver tuinset combineert een tuinset met een barbecue. In de tuinset zitten uitsparingen, die je kan omtoveren tot een barbecue grill. Je kan deze uitsparingen voor verschillende doeleinde gebruiken, want je kan er ook een ijsbak in plaatsen en daar je flessen wijn in koud houden. Uiteraard is het ook mogelijk om hem af te dekken, waardoor je meer ruimte hebt op je tuintafel. Hartman tuinmeubelen, hebben hierbij weer iets unieks op de markt gebracht.

Hartman Jamie Oliver tuinset

De Jamie Oliver tuinset kan je krijgen in een 4 persoons tuinset en in een 6 persoons tuinset. Hierbij wordt hij altijd standaard geleverd inclusief het barbecue en chill pakket. Op de Hartman Jamie Oliver tuinstoelen vind je zitkussens. Door het zitkussentje heb je meer comfort. Deze Jamie Oliver aluminum tuinstoelen zijn lekker ligt, zeer stevig en onderhoudsvrij. Deze tuinset is echt ideaal als je gezellig met vrienden of familie buiten wilt barbecuen, maar het niet gezellig vind om telkens weg te moeten lopen om het vlees om te draaien. Iedereen kan zijn eigen vlees of groenten op de BBQ leggen waardoor je niet als chef kok aan de slag hoeft.

Jamie Oliver

Hartman en Jamie Oliver hebben allebei iets gemeen en dat is een passie voor lekker eten. Hartman zorgt ervoor dat je lekker buiten kan eten aan je tuintafel op comfortabele tuinstoelen en Jamie Oliver inspireert je om iets lekkers op tafel te zetten. Jamie Oliver is een bekende Britse chef kok die opgroeide in Clavering (UK). Zijn ouders waren restaurant/ pub eigenaar, waar kleine Jamie na schooltijd zijn ouders hielp. In het restaurant "The River Café" te Londen, werd de knappe chef kok ontdekt door de televisie wereld. Sindsdien is hij een bekende TV chef kok, heeft hij meerdere kookboeken geschreven, heeft hij zijn eigen bier Lady Marmalade, meerdere succesvolle restaurants en nu dus ook een eigen tuinmeubelen lijn inclusief barbecue.

Jamie Oliver tuinset aanbieding

Een goede aanbieding is zo gevonden, aangezien de Jamie Oliver tuinset goedkoop is als je kijkt wat je er voor terugkrijgt. Je spaart al een barbecue uit, aangezien deze er al standaard in zit en je tuinset is compleet van aluminium. Aluminium roest niet en kan dus het hele jaar goed buiten blijven staan zonder dat je er onderhoud aan hebt. Koop je de Oliver tuinset, dan bezorgen wij deze gratis bij je thuis, waardoor je lekker buiten kan eten met vrienden en familie.